E eıcy Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Uygulamalar donuyor ve kapatıp açsam da fark etmiyor, bir süre beklemem gerekiyor uygulamaları kullanmak için. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Uygulamalar donuyor ve kapatıp açsam da fark etmiyor, bir süre beklemem gerekiyor uygulamaları kullanmak için.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Xiaomi yazılımı. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 eıcy dedi: Uygulamalar donuyor ve kapatıp açsam da fark etmiyor, bir süre beklemem gerekiyor uygulamaları kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Root atmanız en iyisi olur. Artı -1 Eksi
eıcy dedi: Uygulamalar donuyor ve kapatıp açsam da fark etmiyor, bir süre beklemem gerekiyor uygulamaları kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Root atmanız en iyisi olur.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 eıcy dedi: Uygulamalar donuyor ve kapatıp açsam da fark etmiyor, bir süre beklemem gerekiyor uygulamaları kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Hangi romu ve sürümü kullanıyorsunuz? Endonezya sürümü miui 12.5.8 en sorunsuz sürüm. Tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
eıcy dedi: Uygulamalar donuyor ve kapatıp açsam da fark etmiyor, bir süre beklemem gerekiyor uygulamaları kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Hangi romu ve sürümü kullanıyorsunuz? Endonezya sürümü miui 12.5.8 en sorunsuz sürüm. Tavsiye ederim.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 7 Eylül 2022 #5 Ulubatlı Souness dedi: Root atmanız en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Neye göre root atacak? Mıuı den kaynaklı bu sorunlar. Root neyi çözecek? Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Root atmanız en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Neye göre root atacak? Mıuı den kaynaklı bu sorunlar. Root neyi çözecek?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #6 İbrahim Arıkan dedi: Ne alaka? Neye göre root atacak? MIUI'den kaynaklı bu sorunlar. Root neyi çözecek? Genişletmek için tıkla... Root denen şeyin ne olduğunu umarım biliyorsunuzdur. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Ne alaka? Neye göre root atacak? MIUI'den kaynaklı bu sorunlar. Root neyi çözecek? Genişletmek için tıkla... Root denen şeyin ne olduğunu umarım biliyorsunuzdur.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 7 Eylül 2022 #7 Ulubatlı Souness dedi: Root denen şeyin ne olduğunu umarım biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Root'un ne olduğunu bana açıklar mısın? Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Root denen şeyin ne olduğunu umarım biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Root'un ne olduğunu bana açıklar mısın?