Redmi Note 11 (6 GB) vs Redmi Note 10s (8 GB)

NightMare_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam.

Bu iki telefon arasında kararsız kaldım.
Karşılaştırmalar bu şekilde. İkisinden birini kesin alacağım ama hangisini alsam bilmiyorum. Note 11'in ekran yenileme hızı 90Hz Note 10S'in ise 60.
Sanırım Note 11'in daha iyi olduğu kısım bu ve CPU frekansı. Aralarında 0.35 oynuyor. Onun dışında kamera RAM işlemci vb. açısından 10s daha iyi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.png
    2.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Adsız.png
    Adsız.png
    57,9 KB · Görüntüleme: 41
Selam.

Karşılaştırmalar bu şekilde. İkisinden birini kesin alacağım ama hangisini alsam bilmiyorum. Note 11'in ekran yenileme hızı 90Hz Note 10S'in ise 60.
Sanırım Note 11'in daha iyi olduğu kısım bu ve CPU frekansı. Aralarında 0.35 oynuyor. Onun dışında kamera RAM işlemci vb. açısından 10s daha iyi.

Redmi Note 10s.

Selam.

Hocam 90 Hz ayrı bir şey yahu.

Hayırlı olsun hocam, pişman ettirmez sizi. Cihaz geldiğinde gereksiz uygulamaları devre dışı bırakırsanız tadından yenmez.

Hocam maalesef pişman ettirdi iade edeceğim. Sebepleri ise şunlar:

1-) Kamerası gerçekten çok kötü geldi. Annemin A13 telefonu var onun bile kamerası bundan iyi öyle söyleyeyim. Özelliklerinde 64MP yazıyor ama inan bayağı kötü çekiyor.

2-) YouTube kalitesi. YouTube'da video izlerken son kaliteye almama rağmen hiç beğenmedim kaliteyi direkt göze çarpıyor. Diğer uygulamalarda pek yaşamadım bunu ama annemin telefonuyla karşılaştırdığımda bariz bir fark var.

3-) Oyun performansı. Ne yazık ki en çok burada hayal kırıklığına uğrattı beni. PUBG Mobile'da test ettim normalde oynamam ama telefon testi için iyi oluyor. Oyunu yarım saat oynadım sadece ve kasma-ısınma sorunuyla karşılaştım. Telefon sürekli drop yedi her 10 saniyede bir.

4-) Daha önce kullanılmış. SIM kartımı takıp rehber kısmına baktığımda benimle alakası olmayan numaralar gördüm.

Görebildiğim tek iyi yanı ise uygulamalarda kasma olmaması. Yani YouTube'da falan kaydırırken annemin telefonunda kasmalar oluyor bunda olmuyordu keşke diğer özellikleri de beklediğim gibi olsaydı.

Siz bu durumları yaşamış olsaydınız ne yapardınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı