Redmi Note 11 64 GB alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. Redmi 9T telefonum kronik arayüz problemli cihazımı 2.el satıyorum. Apple iPhone 8 Plus'tan vazgeçtim, vazgeçme sebebim 2.el adamakıllı fiyatlar göze hiç hitap etmiyor. Android'te kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Maksimum bütçem 5400TL olarak var. Bu telefon alınır mı? Ve 64 GB bana yeter mi? Telefonu mi mağazasında inceledim çok iyi duruyor. (*eğer kötü ise telefon önerisi yapma şansınız var mı?) @BERWAR @BerkayZ87 @Umut Nas

Merhaba iyi akşamlar. Redmi 9T telefonum kronik arayüz problemli cihazımı 2.el satıyorum. Apple iPhone 8 Plus'tan vazgeçtim, vazgeçme sebebim 2.el adamakıllı fiyatlar göze hiç hitap etmiyor. Android'te kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Maksimum bütçem 5400TL olarak var. Bu telefon alınır mı? Ve 64 GB bana yeter mi? Telefonu mi mağazasında inceledim çok iyi duruyor. (*eğer kötü ise telefon önerisi yapma şansınız var mı?) @BERWAR @BerkayZ87 @Umut Nas

İkinci el S10+Deji batarya al kafan rahat kullan.

İkinci el S10+Deji batarya al kafan rahat kullan.
Hocam ben kargo param güvende yönteminin iyi olmadığını düşünüyorum. Sonra satıcının başı yanacağını düşünüyorum. Adana'ya bakıyorum adana içi sadece 2 kişi s10 satıyor onlarda ölü ilan.

64 GB gunumuz icin cok az bi' deger. 128 GB olan cihazlara bakin.
Butceyi 6.000 TL'ye zorlarsaniz bu size ilac gibi gelecektir.

Hocam Redmi 9T'yi sattıktan sonra 3.500TL'ye telefonu satıyorum. Babam 1700 koysa 5.200 oldu bir de Steam bakiyesini ByNoGame'den 200TL çekersem 5.400 hocam sanırım zorlayabilirim.

Redmi Note 11'i kesin alabilirim ama 10S'i sanmıyorum. Başka bir marka, model öneriniz var mıdır hocam? Xiaomi Redmi 9T gibi bir model sorun yaşamak istemem. @Umut Nas

Son düzenleme:
@cumali_032,
O bütçeye sadece bu iki telefon var hocam.
Hocam şimdi diyorum ki. Note 11 alsam 90hz var fakat 10S'e göre 10S'in işlemcisi donanımı daha güçlü. Ekran yenilenme hızı 90hz daha akıcı gösteriyor. Ama bir ekrandan dolayı işlemciden kısmak geri kafalılık olur. Sanırım 10S'e doğru yöneliceğim. Olmadı Redmi Note 11 tak diye alıcam.

Hocam şimdi diyorum ki. Note 11 alsam 90hz var fakat 10S'e göre 10S'in işlemcisi donanımı daha güçlü. Ekran yenilenme hızı 90hz daha akıcı gösteriyor. Ama bir ekrandan dolayı işlemciden kısmak geri kafalılık olur. Sanırım 10S'e doğru yöneliceğim. Olmadı Redmi Note 11 tak diye alıcam.
Uzun dönem kullanılırsınız, zorlayıp Note 10S alın...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı