Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #21 Hylex dedi: Hocam peki Android 12'yi manuel olarak yüklediğim için güncellemeler gelecek mi MIUI 14, güvenlik yaması gibi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam, gelmezse de kendiniz kurarsınız.
Hylex dedi: Hocam peki Android 12'yi manuel olarak yüklediğim için güncellemeler gelecek mi MIUI 14, güvenlik yaması gibi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam, gelmezse de kendiniz kurarsınız.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #22 Hocam telefonun garantisi bozulur veya birdaha açılmaz bir hata olur diye yapmakdan vazgeçtim bu telefonu alalı 2 ay oldu bozulmasını istemem. Umut Nas dedi: Bilemiyorum hocam, gelmezse de kendiniz kurarsınız. Genişletmek için tıkla...
Hocam telefonun garantisi bozulur veya birdaha açılmaz bir hata olur diye yapmakdan vazgeçtim bu telefonu alalı 2 ay oldu bozulmasını istemem. Umut Nas dedi: Bilemiyorum hocam, gelmezse de kendiniz kurarsınız. Genişletmek için tıkla...
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #23 @Hylex, Bu işlemde cihaz garanti dışı kalmıyor.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #24 Umut Nas dedi: @Hylex, Bu işlemde cihaz garanti dışı kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ya telefon Birdaha açılmazsa öyle bir ihtimal var mı?
Umut Nas dedi: @Hylex, Bu işlemde cihaz garanti dışı kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ya telefon Birdaha açılmazsa öyle bir ihtimal var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #25 Hylex dedi: Hocam ya telefon bir daha açılmazsa öyle bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar var mıydı? Ona göre bir arb kontrolü yapalım.
Hylex dedi: Hocam ya telefon bir daha açılmazsa öyle bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar var mıydı? Ona göre bir arb kontrolü yapalım.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #26 Umut Nas dedi: Bilgisayar var mıydı? Ona göre bir arb kontrolü yapalım. Genişletmek için tıkla... Var kendisi tam karşımdadır windows 10
Umut Nas dedi: Bilgisayar var mıydı? Ona göre bir arb kontrolü yapalım. Genişletmek için tıkla... Var kendisi tam karşımdadır windows 10
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #27 @Hylex, Güzel, ADB fastboot tool indirin. Telefonu Fastboot moda alıp şu komutu yazın: fastboot getvar anti
@Hylex, Güzel, ADB fastboot tool indirin. Telefonu Fastboot moda alıp şu komutu yazın: fastboot getvar anti
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #28 Umut Nas dedi: @Hylex, Güzel, ADB fastboot tool indirin. Telefonu Fastboot moda alıp şu komutu yazın: fastboot getvar anti Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarayacak
Umut Nas dedi: @Hylex, Güzel, ADB fastboot tool indirin. Telefonu Fastboot moda alıp şu komutu yazın: fastboot getvar anti Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarayacak
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #29 @Hylex, Siz o kodu yazıp ekran görüntüsü atın. Ona göre cihazınıza ROM kurabilecek miyiz, onun kontrolü.
@Hylex, Siz o kodu yazıp ekran görüntüsü atın. Ona göre cihazınıza ROM kurabilecek miyiz, onun kontrolü.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #30 Umut Nas dedi: @Hylex, Siz o kodu yazıp ekran görüntüsü atın. Ona göre cihazınıza ROM kurabilecek miyiz, onun kontrolü. Genişletmek için tıkla... Telefonu nasıl fastboota alıcam? Adb fastboot toolun indirme linkini atarmısınız hocam
Umut Nas dedi: @Hylex, Siz o kodu yazıp ekran görüntüsü atın. Ona göre cihazınıza ROM kurabilecek miyiz, onun kontrolü. Genişletmek için tıkla... Telefonu nasıl fastboota alıcam? Adb fastboot toolun indirme linkini atarmısınız hocam