Telefonum Redmi Note 11 Spotify, wink, bazen CapCut, meitu ve bazı uygulamaları kullanamıyorum, hata veriyor internet bağlantısı yok diye ama internet çekiyor.
Modemin internetine bağlıyım, internetle alakası olduğunu düşünmüyorum ama iyi çekiyor çünküDiğer cihazlarda internet var mı? Modemin internetine mi bağlısın?
Modemin internetine bağlıyım, internetle alakası olduğunu düşünmüyorum ama iyi çekiyor çünkü.
Hayır ama babamın telefonuda aynı ondada bu sorun var Spotify giremiyoruzDiğer cihazlarda sorun var mı?
HayırDiğer cihazlarda sorun var mı?
Hayır ama babamın telefonuda aynı onda da bu sorun var Spotify giremiyoruz.
Evet ve hayır yok sadece bazı uygulamalarda yaşıyorum bu sorunuAma interneti normal şekilde kullanabiliyorsun. Diğer uygulamalarda sorun yok değil mi?
Evet ve hayır yok sadece bazı uygulamalarda yaşıyorum bu sorunu.
Güvenli internet devre dışı diyor.Güvenli internet açık olabilir. Kontrol edin.Profil Testi - Güvenli İnternet
Elektronik Haberleşme, Bilgi Teknolojileri ve Posta sektörüne ilişkin düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürüten kurum.www.guvenlinet.org.tr
Güvenli internet devre dışı diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.