Redmi Note 11 Pro+ 5G 6 GB ne kadar götürür?

Bütçe
10000
Hocam sizce 6gb ramın yetersiz kalacağı durumlar olur mu? olur ise hangi durumlarda yetersiz kalır ? ben aslında kendi telefon kullanımımı bildiğim için f/p bir cihaz arıyorum. boş yere 8/256 versiyonu almak istemiyorum ama emin olamadım. 6gb ram önerir misiniz
Yüksek ram kullanan ağır oyunlar oynamıyorsanız, aynı anda çok sayıda (15-20) uygulamayı arka planda çalıştırmıyorsanız, keza çok sayıda tarayıcıyı açık tutmuyorsanız, fotoğraf-ses-video düzenleme veya rendering gibi işlemleri yapmıyorsanız 6 GB ram yetecektir. Benzer şekilde yeni yazılım güncellemeleri geldikçe ram şişebilir ancak Redmiler uzun süreli yazılım güncellemesi almayacağı için böyle bir sorun oluşacağını sanmıyorum. Kısaca kendi kullanımınız günlük normal bir kullanıcı düzeyindeyse size yetecektir.
 
Hocam sizce 6 GB RAM'ın yetersiz kalacağı durumlar olur mu? Olur ise hangi durumlarda yetersiz kalır? Ben aslında kendi telefon kullanımımı bildiğim için F/P bir cihaz arıyorum. Boş yere 8/256 versiyonu almak istemiyorum ama emin olamadım. 6 GB RAM önerir misiniz?

Kalmaz günümüz için 4 bile yeterli multitasking gibi işleriniz yoksa 6 yeter.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı