Redmi Note 11 Pro alınır mı?

Bütçe
en fazla 4000
Bu kaçak garantisiz telefonlar her ne kadar fiyat performans görünürde ucuz olsada aslında zengin işi yani bozuldumu at yani garantisi olmadığı için ekranı kırılsa sağlam çalışır telefon fiyatı istiyorlar. Ki Türkiye garantili cihazlarda Bİle servisi zorluk çıkarıyor ücret talep ediyor. :)
Kaçak xioami hiç önermem. İlanlarda peynir ekmek gibi tonla cihaz var. Bana göre patlamaya hazır bomba.

SE 2020 iOS 15.4 birçok şey yapmaya imkanım var bu cihazı kaçak telefonlara tercih ederim.

xioami den performans bekleme bu arada özellikle uzun vadede.

Son düzenleme:
Bu kaçak garantisiz telefonlar her ne kadar fiyat performans görünürde ucuz olsa da aslında zengin işi yani bozuldumu at yani garantisi olmadığı için ekranı kırılsa sağlam çalışır telefon fiyatı istiyorlar. Ki Türkiye garantili cihazlarda bile servisi zorluk çıkarıyor ücret talep ediyor. :)
Kaçak Xiaomi hiç önermem. İlanlarda peynir ekmek gibi tonla cihaz var. Bana göre patlamaya hazır bomba.

Dostum benim Xiaomi çok dayanıklı bir telefon öyle kolay kırılmaz ekranı falan ben oyun oynarken deli gibi sağa sola atıyordum ve cidden hiç sorun olmuyordu. Eğer gidip 4.-5.kattan atmazsa hiçbir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı