Telefon açılırken çentiğin altında kilit açık işareti çıkıyor sonra MUI Recovery yazısı çıkıyor sonra şarj yok işareti çıkıyor.
Şuan yine Mi ekranında kaldı kilit işareti yok. Yardım edecek yokmu ya, kilit açık olunca fastboot rom ile falan halledilebilme şansı oluyormuş.
Tamam, ses kısma + güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna girin. Ekranda FASTBOOT yazacaktır.
NOT NOT NOT!
Bu işlem sonunda IMEI gidecektir. Önemli bir yanlışın bedeli AĞIR olabilir. Sorumlusu ben ve Technopat.net olmaz.
Şu linkten Stok Yazılımı indirin:
Download firmware, ROM V816.0.4.0.TGDMIXM - Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G - Global Stable - viva in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi download
mifirm.net
Şu linkten Android Driverlerini indirin:
Google cihazları ile Windows'da adb hata ayıklaması yapabilmek için Google USB Sürücüsü gerekir.
developer.android.com
| V816.0.4.0.TGDMIXM Android 13 HyperOS 1 |
Masaüstüne bir klasör oluşturun, RMN11P olabilir. ROM ve Driver isimli klasör oluşturun. ROM içerisine indirdiğiniz Stok yazılımı çıkartın. Driver içerisine indirdiğiniz Driveri çıkartın.
Aygıt yöneticisine girin. Android isimli ünlem işareti olan bir sürücü göreceksiniz. Görmüyorsanız zaten yapmışsınızdır ve gerek yoktur. Bu adımı atlayabilirsiniz EĞER YOKSA.
Android isimli sürücüye sağ tıklayalım, Sürücüyü Güncelleştire basalım.
Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara'ya tıklayalım.
Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver'e basalım.
Disketi Var'ı seçelim.
Gözat'a basalım.
Şimdi de RMN11P klasörünün içindeki Driver klasörüne girelim, android_Winusb.inf dosyasını seçelim.
Android Bootloader Interface'i seçelim.
Sürücüyü yükleyelim. Bitince Tamam'a basalım.
Aygıt yöneticisini kapatalım. Şimdi de RMN11P klasöründeki ROM klasörüne girin. flash_all.bat'a tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin. Bu vaziyette hiçbir şekilde telefona ve bilgisayara dokunmayın.
İşlem sonunda cihaz yeniden başlayacaktır.
Telefon açılırken çentiğin altında kilit açık işareti çıkıyor sonra MUI Recovery yazısı çıkıyor sonra şarj yok işareti çıkıyor.
Şuan yine Mi ekranında kaldı kilit işareti yok. Yardım edecek yokmu ya, kilit açık olunca fastboot rom ile falan halledilebilme şansı oluyormuş.
Şöyle bir şey var mı kontrol edin. Yoksa geçmiş olsun.