F Fevzicetin38 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Herkese merhaba, Redmi Note 11 Pro cihazım bu cihazda Dolby Atmos özelliği var mı? Araştırdim ama bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa memnun kalırım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Herkese merhaba, Redmi Note 11 Pro cihazım bu cihazda Dolby Atmos özelliği var mı? Araştırdim ama bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa memnun kalırım.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda var olduğu söyleniyor. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda var olduğu söyleniyor.
Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 24 Ocak 2023 #3 10 Pro'da var fakat 11'i bilmiyorum. Yani tahminimce onda da vardır ama dediğim gibi emin değilim. Artı -1 Eksi