Redmi Note 11 Pro Plus 5G alınır mı?

Bütçe
12500
Arada sırada atarım.
Sosyal medya senin için önemli değilse bu modellere bakabilirsin hem sıfır hem TR cihazları
İnstagram optimizasyonu olan android cihaz çok kısıtlı zaten neredeyse hepsi çamur, sulu boya gibi story atıyor.

Hocam bütçe 12K bu bütçede baktım oraya neredeyse hiçbiri olmuyor POCO F2 RAM'i çok az ben alırsam 8 256 alacağım şahsen dediğim gibi sosyal medyada telefonu günlük kullanımda kullanırım ama fotoğraf story falan çok atmam ama Android'lerin genel sorunu ise yapacak bir şey yok iPhone güç yetmiyor malum.

Ben Redmi Note 11 Pro kullanıyorum gayet memnunum.

Ben Redmi Note 11 Pro kullanıyorum gayet memnunum.

Hocam önceden androidmi kullanıyordunuz bilmiyorum ama Xiaomi sanırsam arayüzde çok fazla özellik sunuyor bayağı değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum ara yüzden memnun musunuz? Ve günlük kullanımda kasmalar oluyor mu?

iPhone güç yetmiyor malum.

Sıfır olarak evet bütçen yetmiyor. İlla da iOS istiyorsan XS veya XS Max bak. Yoksa zaten direkt sıfır TR cihazı S20FE alıp geç.

Sosyal medyada telefonu günlük kullanımda kullanırım ama fotoğraf story falan çok atmam.
Android alabilirsin instagram story'e video atma alışkanlığın yoksa. Sorun olmaz çok kötü cihazlar değiller snapdragonlu modeller.

Vallahi ben bir gram kastığını görmedim pilide hemen bitmiyor arayüz çok tatlı geliyor bana.

Hocam S20FE çok sevdiğim bir cihaz değil açıkçası bu bütçede tek o var zaten 11 Pro Plus bana daha mantıklı geliyor IOS'dan geçiyorum zaten XS güncellemesi zaten 1 yıla bitecek temiz 2. el bulmak biraz zor.

Hocam S20FE çok sevdiğim bir cihaz değil açıkçası.

İşlemci ve gece çekimi bir tık daha başarılı bir model. Yine de onu beğendiysen al geç ölümcül bir fark oluşturmaz gibi. O fiyat aralığındaki tüm Android'ler birbirine benziyor.

Hocam S20FE çok sevdiğim bir cihaz değil açıkçası bu bütçede tek o var zaten 11 Pro Plus bana daha mantıklı geliyor IOS'dan geçiyorum zaten XS güncellemesi zaten 1 yıla bitecek temiz 2. el bulmak biraz zor.

Kanka bende aynı modeli almayı düşünüyorum aldın mı aldıysan memnun musun gerçekten 15 dakikada yüzde 100 şarj ediyor mu şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…