Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi?
Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi?
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.632 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2023 #2 Kenan Koç dedi: Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 12 Pro daha mantıklı bence.
Kenan Koç dedi: Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 12 Pro daha mantıklı bence.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Kenan Koç dedi: Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kaç TL? Aynı fiyat bandında daha iyi telefonlar var.
Kenan Koç dedi: Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz kaç TL? Aynı fiyat bandında daha iyi telefonlar var.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #4 Kenan Koç dedi: Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım, aynı cihazı ben kullanıyorum.
Kenan Koç dedi: Öncelikle herkese selam. iPhone X kullanıcısıyım ve bilindiği üzere yeni güncelleme gelmeyecek. Sizce iPhone xden Redmi Note 11 Pro Plus'a geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım, aynı cihazı ben kullanıyorum.
Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 LorrieNN dedi: Redmi Note 12 Pro daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve şarj açısından 11 Pro+ daha iyi bildiğim kadarıyla. xopeSs dedi: Bütçeniz kaç TL? Aynı fiyat bandında daha iyi telefonlar var. Genişletmek için tıkla... 13000. Kaanolovski dedi: Sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım, aynı cihazı ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj ne kadar gidiyor. Oyun oynuyorsanız performans nasıl ısınma kasma vs var mı?
LorrieNN dedi: Redmi Note 12 Pro daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve şarj açısından 11 Pro+ daha iyi bildiğim kadarıyla. xopeSs dedi: Bütçeniz kaç TL? Aynı fiyat bandında daha iyi telefonlar var. Genişletmek için tıkla... 13000. Kaanolovski dedi: Sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım, aynı cihazı ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj ne kadar gidiyor. Oyun oynuyorsanız performans nasıl ısınma kasma vs var mı?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #6 Kenan Koç dedi: İşlemci ve şarj açısından 11 Pro+ daha iyi bildiğim kadarıyla. 13000. Şarj ne kadar gidiyor. Oyun oynuyorsanız performans nasıl ısınma kasma vs var mı? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy S20 FE öneririm güncelleme desteği önemliyse Samsung Galaxy A34.
Kenan Koç dedi: İşlemci ve şarj açısından 11 Pro+ daha iyi bildiğim kadarıyla. 13000. Şarj ne kadar gidiyor. Oyun oynuyorsanız performans nasıl ısınma kasma vs var mı? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy S20 FE öneririm güncelleme desteği önemliyse Samsung Galaxy A34.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #7 Kenan Koç dedi: İşlemci ve şarj açısından 11 Pro+ daha iyi bildiğim kadarıyla. 13000. Şarj ne kadar gidiyor. Oyun oynuyorsanız performans nasıl ısınma kasma vs var mı? Genişletmek için tıkla... Şarj gayet tatmin eder hocam iyi gidiyor, oyun konusunda öyle çok üstüne gitmedim ama yeterli performansı veriyor. Isınma kasma hiç rastlamadım.
Kenan Koç dedi: İşlemci ve şarj açısından 11 Pro+ daha iyi bildiğim kadarıyla. 13000. Şarj ne kadar gidiyor. Oyun oynuyorsanız performans nasıl ısınma kasma vs var mı? Genişletmek için tıkla... Şarj gayet tatmin eder hocam iyi gidiyor, oyun konusunda öyle çok üstüne gitmedim ama yeterli performansı veriyor. Isınma kasma hiç rastlamadım.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #8 Hayir, alinmaz. S20 FE SD disinda o fiyat bandindaki hicbir cihaza gecilmez.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 4 Kasım 2023 #9 O fiyata S20 FE, A54 var.
Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #10 105993 dedi: O fiyata S20 FE, A54 var. Genişletmek için tıkla... 256 GB versiyonu 16000 bütcemi aşıyor.
105993 dedi: O fiyata S20 FE, A54 var. Genişletmek için tıkla... 256 GB versiyonu 16000 bütcemi aşıyor.