Ürünü henüz saat 14:30 civarında satın aldım ve şarja takıp %97 iken falan elime aldım. Son şarjdan itibaren şu an şarj 72. herhangi bir anormallik var mı? EFootball'ı orta ayarlarda 60 FPS oynuyordum. Ekran yenileme hızım 120 Hz'ye ayarlı. Parlaklık ortanın bir tık üstü şeklinde ve HyperOS işletim sistemi kurulu. Samsung'un yaptığı gibi ilk bir iki hafta batarya alışma durumu gibisinden bir benzerlik Xiaomi'de de var mı?
Bir görüşü olan yok mu?
Yardım etseydiniz be Technopat'lar. Sizin fikrinize göre iadeye verip vermeyeceğimi düşüneceğim.
2 saat 13 dakika ekran süresi ve yaklaşık yarısı oyunda geçen bir cihaz için gayet güzel. Neye takıldınız tam anlayamadım.
Takıldığım nokta telefonun şarj yönünden bir sorununu gözlemleyip gözlemlenmediği yönünden idi. Bugün sabah 8'den bu ana kadar ki batarya geçmişini atıyorum. O ilk atılan SS kısa süreli idi. Bu bir gün geçirmiş hali. Bir sorun görünüyor mu?
Hayır. Gayet güzel bir ekran süresi.
Hocam 5 günün ardından merhaba. Bataryanın ilk günlere göre hızlı bittiğini düşünüyorum. 9'dan itibaren kullanıyorum 2 el livik haritasında PUBG oynayarak vakit geçirdim gerisinde de Instagram da Reels izledim şu an 47.
9 da şarj 86 civarında idi.
Ne düşünüyorsunuz? Redmi cihazlarda da bataryanın optimize olma durumu mevcut mu? Tam optimize olamadı mı hâlâ acaba?
Siz normal diyorsanız öyle olsun. Ben sadece kuşku içerisinde idim. 1 buçuk 2 günü çıkarıyor denilen bir cihaz olarak görmüştüm almadan önce. O yüzden.Tekrardan merhaba. Bildirimi atlamışım hocam kusura bakma. 3 saat içerisinde 30% şarj yemişsiniz. 1 saati PUBG 1 saati Instagram'da geçmiş. Bence batarya durumu normal. Yine içinizde tereddüt varsa garantiye verin ve batarya değiştirtin. Onlar da test yapacaklardır ve size geri dönüş sağlarlar. Fazla uğraşamam derseniz mi yazılı orijinal olduğu iddia edilen bataryalar var ama orijinal değil tabii ki. Onlarla da değiştirebilirsiniz ama orijinal performansı olmaz tabii ki. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
Siz normal diyorsanız öyle olsun. Ben sadece kuşku içerisinde idim. 1 buçuk 2 günü çıkarıyor denilen bir cihaz olarak görmüştüm almadan önce. O yüzden.
Hocam telefondan memnun musunuz? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?