Redmi Note 11 Pro Plus batarya durumu normal mi?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Ürünü henüz saat 14:30 civarında satın aldım ve şarja takıp %97 iken falan elime aldım. Son şarjdan itibaren şu an şarj 72. herhangi bir anormallik var mı? EFootball'ı orta ayarlarda 60 FPS oynuyordum. Ekran yenileme hızım 120 Hz'ye ayarlı. Parlaklık ortanın bir tık üstü şeklinde ve HyperOS işletim sistemi kurulu. Samsung'un yaptığı gibi ilk bir iki hafta batarya alışma durumu gibisinden bir benzerlik Xiaomi'de de var mı?

Bir görüşü olan yok mu?

Yardım etseydiniz be technopatlar. Sizin fikrinize göre iadeye verip vermeyeceğimi düşüneceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-07-20-39-32-421_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-07-07-20-39-32-421_com.miui.securitycenter.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Ürünü henüz saat 14:30 civarında satın aldım ve şarja takıp %97 iken falan elime aldım. Son şarjdan itibaren şu an şarj 72. herhangi bir anormallik var mı? EFootball'ı orta ayarlarda 60 FPS oynuyordum. Ekran yenileme hızım 120 Hz'ye ayarlı. Parlaklık ortanın bir tık üstü şeklinde ve HyperOS işletim sistemi kurulu. Samsung'un yaptığı gibi ilk bir iki hafta batarya alışma durumu gibisinden bir benzerlik Xiaomi'de de var mı?

Bir görüşü olan yok mu?

Yardım etseydiniz be Technopat'lar. Sizin fikrinize göre iadeye verip vermeyeceğimi düşüneceğim.

2 saat 13 dakika ekran süresi ve yaklaşık yarısı oyunda geçen bir cihaz için gayet güzel. Neye takıldınız tam anlayamadım.

2 saat 13 dakika ekran süresi ve yaklaşık yarısı oyunda geçen bir cihaz için gayet güzel. Neye takıldınız tam anlayamadım.

Takıldığım nokta telefonun şarj yönünden bir sorununu gözlemleyip gözlemlenmediği yönünden idi. Bugün sabah 8'den bu ana kadar ki batarya geçmişini atıyorum. O ilk atılan SS kısa süreli idi. Bu bir gün geçirmiş hali. Bir sorun görünüyor mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-08-21-41-18-544_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-07-08-21-41-18-544_com.miui.securitycenter.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2024-07-08-21-41-20-872_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-07-08-21-41-20-872_com.miui.securitycenter.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 46
Takıldığım nokta telefonun şarj yönünden bir sorununu gözlemleyip gözlemlenmediği yönünden idi. Bugün sabah 8'den bu ana kadar ki batarya geçmişini atıyorum. O ilk atılan SS kısa süreli idi. Bu bir gün geçirmiş hali. Bir sorun görünüyor mu?

Hayır. Gayet güzel bir ekran süresi.

Hayır. Gayet güzel bir ekran süresi.

Hocam 5 günün ardından merhaba. Bataryanın ilk günlere göre hızlı bittiğini düşünüyorum. 9'dan itibaren kullanıyorum 2 el livik haritasında PUBG oynayarak vakit geçirdim gerisinde de Instagram da Reels izledim şu an 47.
9 da şarj 86 civarında idi.
Ne düşünüyorsunuz? Redmi cihazlarda da bataryanın optimize olma durumu mevcut mu? Tam optimize olamadı mı hâlâ acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-13-11-54-33-051_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-07-13-11-54-33-051_com.miui.securitycenter.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 40
Hocam 5 günün ardından merhaba. Bataryanın ilk günlere göre hızlı bittiğini düşünüyorum. 9'dan itibaren kullanıyorum 2 el livik haritasında PUBG oynayarak vakit geçirdim gerisinde de Instagram da Reels izledim şu an 47.
9 da şarj 86 civarında idi.
Ne düşünüyorsunuz? Redmi cihazlarda da bataryanın optimize olma durumu mevcut mu? Tam optimize olamadı mı hâlâ acaba?

Tekrardan merhaba. Bildirimi atlamışım hocam kusura bakma. 3 saat içerisinde 30% şarj yemişsiniz. 1 saati PUBG 1 saati Instagram'da geçmiş. Bence batarya durumu normal. Yine içinizde tereddüt varsa garantiye verin ve batarya değiştirtin. Onlar da test yapacaklardır ve size geri dönüş sağlarlar. Fazla uğraşamam derseniz mi yazılı orijinal olduğu iddia edilen bataryalar var ama orijinal değil tabii ki. Onlarla da değiştirebilirsiniz ama orijinal performansı olmaz tabii ki. Ben normal olduğunu düşünüyorum.

Tekrardan merhaba. Bildirimi atlamışım hocam kusura bakma. 3 saat içerisinde 30% şarj yemişsiniz. 1 saati PUBG 1 saati Instagram'da geçmiş. Bence batarya durumu normal. Yine içinizde tereddüt varsa garantiye verin ve batarya değiştirtin. Onlar da test yapacaklardır ve size geri dönüş sağlarlar. Fazla uğraşamam derseniz mi yazılı orijinal olduğu iddia edilen bataryalar var ama orijinal değil tabii ki. Onlarla da değiştirebilirsiniz ama orijinal performansı olmaz tabii ki. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
Siz normal diyorsanız öyle olsun. Ben sadece kuşku içerisinde idim. 1 buçuk 2 günü çıkarıyor denilen bir cihaz olarak görmüştüm almadan önce. O yüzden.

Siz normal diyorsanız öyle olsun. Ben sadece kuşku içerisinde idim. 1 buçuk 2 günü çıkarıyor denilen bir cihaz olarak görmüştüm almadan önce. O yüzden.

Ben normal olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa onların düşünce belirtmeleri daha iyi olur. AMOLED ekran kullanan cihazların batarya tüketimi daha fazladır. 4500 ma batarya bir cihazda bence normal. Ve güçlü bir işlemciye sahip.

Hocam telefondan memnun musunuz? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Oyun yönünden performansı bayağı tatmin edici düzeyde diyebilirim bu fiyat aralığında belki de alınabilecek en iyisi. eFootball 2024 Mobile oynuyorum en yüksek ayarlarda 60 FPS akıcı sabit şekilde veriyor. Ayrıca PUBG Mobile oynarken akıcı grafikte 60 FPS verirken HDR grafikte 45 FPS veriyor. Kamera yönünden de fena değil denilebilecek şekilde tatmin eder yönde. Gece çekimi belki bir tık kötü olabilir normale göre ama normal çekim yönünden başarılı. Ayrıca Redmi Note 8 olan eski cihazımın video desteği ile aynı desteği sunuyor. 1080p 60 FPS, 4K 30 FPS şeklinde. Batarya yönünden de bahsettiğim kendi çapımda pek memnun olmadığım ama normal olduğunu söyleyen forum kullanıcısı arkadaşımıza itinaden iyi diyorum batarya yönünden de. Ek olarak en sevdiğim yönü olan şey de şu; ben iş dolayısıyla şarj aletimi yanımda taşıyabilen birisi değilim ama şarj aletiniz yanınızdan eksik olmuyor ise şarjı gram umursamanıza gerek yok. Yalnızca 15 ila 20 dakika arasında 0'dan 100'e şarj edebilen 120W bir şarj adaptörü ve kablosu mevcut. Bence bu fiyat aralığında bu şarj desteği veli nimet denilebilir. Elbette bunlar benim görüşlerim başkaları ne der bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı