Telefon kaçaksa, özellikle Band 20 desteği yoksa, siz de şehir merkezinden uzak bir yerdeyseniz çekmez. Xiaomi Türkiye garantili cihazsa bu söylediklerim geçersiz.
Hocam 3 günlük 11 Pro'mu kastıgı için iade ediyorum. Bugün islemler basladı yarın kargoya bırakacağım ve yıkıldım resmen, ben 8 Pro kullanıyorum bayağı memnundum önceki telefonumdan, yani dedim model yükselteyeyim ve 11 Pro alayım, resmen rezalet.
Hocam 3 günlük 11 Pro'mu kastıgı için iade ediyorum. Bugün islemler basladı yarın kargoya bırakacağım ve yıkıldım resmen, ben 8 Pro kullanıyorum bayağı memnundum önceki telefonumdan, yani dedim model yükselteyeyim ve 11 Pro alayım, resmen rezalet.
Valla hocam günümüz şartlarında tırnagınızdan arttırıp bundan 5 sene önce kullandığınız telefonda bile akıcı bir deneyim yaşarken 0 aldıgın makinenin 2. gün böyle durumlar yaşatması sonucu denilmiş mağdur lafıdır yaşamayanda bilemez o teli kullanıp memnun olanlar veyahut markayı sevenler ne anlar mesela yaşayan bilir mevzuyu ? 2022 yılnda redmi not serisinin en üstlerinden olan bir telefonun kasması sonucu rezalette diyebilelim dimi ama.