Redmi Note 11 Pro'nun ekran ışığı azalıyor

Merhaba sevgili arkadaşlar iki gün önce Xiaomi Redmi Note 11 Pro model telefonu aldım. Çok sinir bozucu bir sorun yaşıyorum otomatik parlaklık ve gün ışığı modu kapalı olmasına rağmen telefon ekranının ışığı azalıyor parlaklığı düşüyor güç tasarruf modunu kapatıp denedim yine çözülmedi sorun. Ekranla ilgili farklı ayarda yok parlaklıkla ilgili. Telefon yazılımı güncel, fabrika ayarlarınada döndüm fakat olmuyor bir türlü. Xiaomi müşteri temsilcidini de aradım Vatan Bilgisayar'ı da aradım olmadı.

Artık kimseye Redmi tavsiye edemem.

Merhaba sevgili arkadaşlar iki gün önce Xiaomi Redmi Note 11 Pro model telefonu aldım. Çok sinir bozucu bir sorun yaşıyorum otomatik parlaklık ve gün ışığı modu kapalı olmasına rağmen telefon ekranının ışığı azalıyor parlaklığı düşüyor güç tasarruf modunu kapatıp denedim yine çözülmedi sorun. Ekranla ilgili farklı ayarda yok parlaklıkla ilgili. Telefon yazılımı güncel, fabrika ayarlarınada döndüm fakat olmuyor bir türlü. Xiaomi müşteri temsilcidini de aradım Vatan Bilgisayar'ı da aradım olmadı.

Bunu durmadan mı yapıyor?

Merhabalar. Note 11 pro yurt dışı global versiyon 2 adet aldim kendime ve eşime. Esimin telefonunda sorun yok. Benim telefonda global 14.0.3 versiyon mevcut.

Sorunum; karanlik mod kullanirken veya normal modda farketmiyor whatsapp, Facebook Messenger, ve telegram gibi sohbet uygulamalarinda ekran aydinlatmasi yüzde 50 oraninda kısılıyor. Bu uygulamalardan çıkış yaptigimda ekran karanlik bir odada lamba yakıldığında nasil aydinlaniyorsa öyle aydinlaniyor. Ekran tam aydinlik oluyor. Baska uygulama veya oyunlarda bu soruna rastlamiyorum.

Aylardir arastiriyorum bu soruna çözüm bulamadim. Bu sorundan sonra format atmadim. Atsam belki düzelicektir ama format atmadim. Bu sorunu yasayan varmi varsa çözüm üreten varmidir ??

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı