Redmi Note 11E recovery modunda takılı kalıyor

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Normal TikTok'ta kaydırırken bir anda ses acma tusu basılı kaldı. Sesi kısmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor kendisi geri açıyor. Bir süre sonra telefon kendini yeniden başlattı ve bir ekran karşıma çıktı. Ekrandaki tüm yazılar Çince (galiba) sadece bir yerde MIUI recovery 5.0 yazıyor. Ekranın gitmesini bekliyorum telefon kendini yine yeniden başlatıyor ama aynı ekran tekrar çıkıyor. Çözüm nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses tuşunun basılı kalmasından kaynaklıdır. Güç tuşu ile ses tuşlarının değişmesi gerekir.

Tabi alternatif yolları da deneyebilirsiniz cihazınızı bozmadan. Misal ben de bir defa yaşadım bu durumu eski cihazımda. Sinirden telefonu koltuğa fırlattım, düzeldi. :D

Ses açma tuşunuz basılı kaldığı için kendi kendine kurtarma menüsüne girip duruyor, aslında kendiniz oradan çıkabilirsiniz fakat tuş basılı kaldığı için geri girecektir, yani tuşu yaptırmaktan başka çareniz yok.

Ses tuşunun basılı kalmasından kaynaklıdır. Güç tuşu ile ses tuşlarının değişmesi gerekir.

Tabii alternatif yolları da deneyebilirsiniz cihazınızı bozmadan. Misal ben de bir defa yaşadım bu durumu eski cihazımda. Sinirden telefonu koltuğa fırlattım, düzeldi. :D

Teşekkürler şimdi gidip bıraktım telefonu sizin de dediğiniz gibi ses tuşlarının değişmesi gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı