Redmi Note 11S IMEI numarası kayıt dışı tespit edildi

J.Shelby

Kilopat
Daha fazla  
Xiami Redmi Note 11S telefon almıştım 2 sene önce. Annem kullanıyordu ve dün telefon hattı kullanılamamaya başlandı. Telefon daha önceden düştüğü için bir tamir görmüştü ve ara ara SIM algılamadığı oluyordu. Ancak şu an hat algılanıyor ve yalnızca acil aramalar olarak gösteriyordu. Anlayamadım neden olduğunu en son forum forum gezerken IMEI numarası sorgulamak geldi aklıma ancak kayıt dışı olduğu tespit edildi yazıyor. 2 seneden fazla süredir kullanılan bir telefonda neden böyle bir sorun yaşıyorum ve çözümü nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Güncellemeye basmıştır. Benimki de Redmi note 11s.

Yd telefonları otomatik güncelleme yaparsan IMEI gider.

Güncellemeye basmıştır. Benimki de Redmi note 11s.

Yd telefonları otomatik güncelleme yaparsan IMEI gider.
Hocam işin garip tarafı da şu cihaz yurt dışı değil. Sıfır olarak aldım ayrıca. Bir çözümü var mıdır?

Hocam işin garip tarafı da şu cihaz yurt dışı değil. Sıfır olarak aldım ayrıca. Bir çözümü var mıdır?
Kayıt dışı olarak tespit edildi yazıyorsa yurt dışıdır. Satan kişi yurt içi diye satmış olabilir. O cihazlarda 2 sim vardır. İkiside mi kayıt dışı yazıyor.

Kayıt dışı olarak tespit edildi yazıyorsa yurt dışıdır. Satan kişi yurt içi diye satmış olabilir. O cihazlarda 2 sim vardır. İkiside mi kayıt dışı yazıyor.
Ancak burada yanlış hatırlamıyorsam hepsiburadadan satın almıştım. İki ayrı IMEI var. Her ikisinde de kayıt dışı yazıyor.

Ancak burada yanlış hatırlamıyorsam hepsiburadadan satın almıştım. İki ayrı IMEI var. Her ikisinde de kayıt dışı yazıyor.
Faturası varsa Hepsiburadaya şikayet et. İade işlemi başlatılsın. Önce cihazın arkasındaki IMEI numarası ile telefonunun içindeki IMEI numarası aynı mı onu kontrol et. Şuan telefonun arkasına baktım yazıyor.

Baktığın IMEI telefonun üzerinde (içinde) yazan kod mu, ekranda gösterdiği kod mu?

"Telefon daha önceden düştüğü için bir tamir görmüştü."

Telefoncu senin IMEI alıp kaçak IMEI atmış olabilir.

Düştükten sonra arka kasası değişti telefonun maalesef. Zaten alalı 2 yılı aşkın bir süre olmuş. İade alacaklarını bile sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…