aedrols Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 193 27 Ağustos 2023 #31 Ahmt1 dedi: Hocam az önce kaçak alacağım demiştiniz ama neyse, siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunun kapanmasını istemiyorum da, sitede bununla alakalı öneri istemek yasak diye biliyorum o yüzden. Kusura bakmayın.
Ahmt1 dedi: Hocam az önce kaçak alacağım demiştiniz ama neyse, siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunun kapanmasını istemiyorum da, sitede bununla alakalı öneri istemek yasak diye biliyorum o yüzden. Kusura bakmayın.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 27 Ağustos 2023 #32 aedrols dedi: Sorunun kapanmasını istemiyorum da, sitede bununla alakalı öneri istemek yasak diye biliyorum o yüzden. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ha sıkıntı yok hocam. Karar sizin.
aedrols dedi: Sorunun kapanmasını istemiyorum da, sitede bununla alakalı öneri istemek yasak diye biliyorum o yüzden. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ha sıkıntı yok hocam. Karar sizin.