Çözüldü Redmi Note 12 4G (Tapas) Fastboot'ta kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baran yıldız

Femtopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, üstte belirttiğim gibi cihaz Fastboot'ta kaldı. Bootloader açık OrangeFox Recovery flashladım böyle oldu, cihaz recovery'e de girmiyor açılmıyor da; yardımcı olursanız sevinirim. İşlemi yaparken de kaynak olarak bağlantıdaki videoyu takip ediyordum, teşekkürler.

Oradaki tüm sürümleri denedi maalesef olmadı şu an tapas_in_global_images_os2.0.2.0.vmtınxm_15.0 şöyle bir sürüm deniyorum tar uzantılı miflashtool üzerinden telefonumla aynı sürüm ancak turkey olanı Fastboot olarak bulamadım bu Hindistan sürümü sıkıntı olur mu?

1737198690233.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an dediğim gibi flashladım açıldı telefon teşekkürler sanırsam Hyper OS 2 için daha recovery çıkmamış olabilir teşekkür ederim bootloader kilidini kapatmadım oradan seçtim hala açık şu durumda yapabileceğim bir şey var mı acaba AOSP ROM'lara geçebilmek için?

Şu an dediğim gibi flashladım açıldı telefon teşekkürler sanırsam Hyper OS 2 için daha recovery çıkmamış olabilir teşekkür ederim bootloader kilidini kapatmadım oradan seçtim hala açık şu durumda yapabileceğim bir şey var mı acaba AOSP ROM'lara geçebilmek için?
HyperOS'tan kaynaklandığını düşünüyorsanız yine Mi Flash üzerinden MIUI ROM kurup yeniden TWRP yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Peki şu an kurulum yaparken Google sunucularıyla bağlantı kurulamadı hatası alıyorum da hem Wi-Fi hem de mobil veri üzerinden nasıl çözerim ayrıca MIUI sürümü kurarsam ya da Hyper OS 1 kurarsam aynı Android sürümü olmadığı için sıkıntı çıkar mı?

Peki şu an kurulum yaparken Google sunucularıyla bağlantı kurulamadı hatası alıyorum da hem Wi-Fi hem de mobil veri üzerinden nasıl çözerim ayrıca MIUI sürümü kurarsam ya da Hyper OS 1 kurarsam aynı Android sürümü olmadığı için sıkıntı çıkar mı?
Sorun devam ediyor mu hala?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı