Cihaz garantiliyse ROM ile oynanması iyi olmaz, ama dediğiniz gibi evet hızlı olur öyle ROM'lar.
Garantiliyse servise göndermeden önce Mi Flash ile stock ROM atarken Bootloader kilitlerseniz servis alıyor cihazı.
Cihaz garantiliyse ROM ile oynanması iyi olmaz, ama dediğiniz gibi evet hızlı olur öyle ROM'lar.
Garantiliyse servise göndermeden önce Mi Flash ile stock ROM atarken Bootloader kilitlerseniz servis alıyor cihazı.
Samsung tarafında sıkıntılı Bootloader açıldığı an telefon markasız oluyor ve garanti patlıyor. İçindeki KNOX çipinden dolayı.Aynen ben Samsung kullandığım için bir haberim ama Xiaomi cihazlara da hakimim. Ben böyle düşünüyorum oynanmaması daha mantıklı.
Doğru, bende de KNOX sayacı 0x1 onu bir türlü düşüremedim.Samsung tarafında sıkıntılı Bootloader açıldığı an telefon markasız oluyor ve garanti patlıyor. İçindeki KNOX çipinden dolayı.
Onu servis bile düşüremiyor donanımsal ve değiştirilemez parça olduğu için.Doğru, bende de KNOX sayacı 0x1 onu bir türlü düşüremedim.
Doğru.Onu servis bile düşüremiyor donanımsal ve değiştirilemez parça olduğu için.
Aynen öyle.Kurmanızı önermem, daha yeni çıktığı için hatalar olabilir ve zaten daha yayımlanmamış bir sürümü kullanmak mantıksız beklemeniz en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.