Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 22 Kasım 2023 #11 Sadece_Emre dedi: Cihaz garantiliyse ROM ile oynanması iyi olmaz, ama dediğiniz gibi evet hızlı olur öyle ROM'lar. Genişletmek için tıkla... Garantiliyse servise göndermeden önce Mi Flash ile stock ROM atarken Bootloader kilitlerseniz servis alıyor cihazı.
Sadece_Emre dedi: Cihaz garantiliyse ROM ile oynanması iyi olmaz, ama dediğiniz gibi evet hızlı olur öyle ROM'lar. Genişletmek için tıkla... Garantiliyse servise göndermeden önce Mi Flash ile stock ROM atarken Bootloader kilitlerseniz servis alıyor cihazı.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.839 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2023 #12 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Garantiliyse servise göndermeden önce Mi Flash ile stock ROM atarken Bootloader kilitlerseniz servis alıyor cihazı. Genişletmek için tıkla... Aynen ben Samsung kullandığım için bir haberim ama Xiaomi cihazlara da hakimim. Ben böyle düşünüyorum oynanmaması daha mantıklı.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Garantiliyse servise göndermeden önce Mi Flash ile stock ROM atarken Bootloader kilitlerseniz servis alıyor cihazı. Genişletmek için tıkla... Aynen ben Samsung kullandığım için bir haberim ama Xiaomi cihazlara da hakimim. Ben böyle düşünüyorum oynanmaması daha mantıklı.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 22 Kasım 2023 #13 Sadece_Emre dedi: Aynen ben Samsung kullandığım için bir haberim ama Xiaomi cihazlara da hakimim. Ben böyle düşünüyorum oynanmaması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Samsung tarafında sıkıntılı Bootloader açıldığı an telefon markasız oluyor ve garanti patlıyor. İçindeki KNOX çipinden dolayı. Stock ROM kursan da Samsung Wallet gibi Samsung programları açılmıyor.
Sadece_Emre dedi: Aynen ben Samsung kullandığım için bir haberim ama Xiaomi cihazlara da hakimim. Ben böyle düşünüyorum oynanmaması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Samsung tarafında sıkıntılı Bootloader açıldığı an telefon markasız oluyor ve garanti patlıyor. İçindeki KNOX çipinden dolayı. Stock ROM kursan da Samsung Wallet gibi Samsung programları açılmıyor.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.839 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2023 #14 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Samsung tarafında sıkıntılı Bootloader açıldığı an telefon markasız oluyor ve garanti patlıyor. İçindeki KNOX çipinden dolayı. Genişletmek için tıkla... Doğru, bende de KNOX sayacı 0x1 onu bir türlü düşüremedim.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Samsung tarafında sıkıntılı Bootloader açıldığı an telefon markasız oluyor ve garanti patlıyor. İçindeki KNOX çipinden dolayı. Genişletmek için tıkla... Doğru, bende de KNOX sayacı 0x1 onu bir türlü düşüremedim.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 22 Kasım 2023 #15 Sadece_Emre dedi: Doğru, bende de KNOX sayacı 0x1 onu bir türlü düşüremedim. Genişletmek için tıkla... Onu servis bile düşüremiyor donanımsal ve değiştirilemez parça olduğu için.
Sadece_Emre dedi: Doğru, bende de KNOX sayacı 0x1 onu bir türlü düşüremedim. Genişletmek için tıkla... Onu servis bile düşüremiyor donanımsal ve değiştirilemez parça olduğu için.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.839 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2023 #16 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Onu servis bile düşüremiyor donanımsal ve değiştirilemez parça olduğu için. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Onu servis bile düşüremiyor donanımsal ve değiştirilemez parça olduğu için. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 930 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #17 Sadece_Emre dedi: Kurmanızı önermem, daha yeni çıktığı için hatalar olabilir ve zaten daha yayımlanmamış bir sürümü kullanmak mantıksız beklemeniz en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Bence HarmonyOS gibi sonradan tam oturacak
Sadece_Emre dedi: Kurmanızı önermem, daha yeni çıktığı için hatalar olabilir ve zaten daha yayımlanmamış bir sürümü kullanmak mantıksız beklemeniz en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Bence HarmonyOS gibi sonradan tam oturacak