Redmi Note 12 HyperOS sonrası güzel çalışıyor

Zylex

Hectopat
Redmi Note 12 telefonuma HyperOS kurdum dün akşam. Şarj ve ısınma anlamında gerçekten iyileşmeler var. Sağa sola ve aşağı yukarı kaydırma esnasında hafif bir kasma hissediliyor ama bu herhangi bir uygulamayı ilk açtığınız zaman oluyor. Oyunda test etmedim. Şu anlık iyi diyelim. Herhangi bir bug vs. görmedim. Güncelleme alarak çoğu minik denilenebilecek sorunlar da çözülür diye düşünüyorum.

Redmi Note 12 telefonuma HyperOS kurdum dün akşam. Şarj ve ısınma anlamında gerçekten iyileşmeler var. Sağa sola ve aşağı yukarı kaydırma esnasında hafif bir kasma hissediliyor ama bu herhangi bir uygulamayı ilk açtığınız zaman oluyor. Oyunda test etmedim. Şu anlık iyi diyelim. Herhangi bir bug vs. görmedim. Güncelleme alarak çoğu minik denilenebilecek sorunlar da çözülür diye düşünüyorum.

Bende HyperOS kullanıyorum ve gerçekten çok seri, akıcı ve pratik bir yapıya sahip. Sizdeki kasma sorununu fikrimce işlemciye bağlayabiliriz. Ben herhangi bir kasma ile karşılaşmadım.

10S ile kullanıyorum gerçekten güzel.

Bende HyperOS kullanıyorum ve gerçekten çok seri, akıcı ve pratik bir yapıya sahip. Sizdeki kasma sorununu fikrimce işlemciye bağlayabiliriz. Ben herhangi bir kasma ile karşılaşmadım.
Kasma derken şöyle yada bana öyle geliyor: Telefon ilk açıldığı zaman kısa bir kasma oldu ama normal o zaten. İnstagram'a falan ilk girdiğimde kasma varmış gibi hissettim. Sonrasında bi sorun yoktu yada dediğim gibi bana ilk anlığına kasma varmış gibi hissettirdi. Yoksa şuan bi sıkıntı yok gerçekten çok iyi olmuş. Ben de beğendim. Isınma konusunda gerçekten cihaz daha serin oldu. Pilde gelişme çok iyi. MİUİ'de akşam 90'da bırakıp sabah telefonu elime alırken sarj 84-85'lerde iken güncelleme sonrası akşam telefonu 60'da bıraktım. Sabah telefonu elime aldığımda sarj 57'deydi. Gerçekten iyi oldu.

10S ile kullanıyorum gerçekten güzel.
Evet, baya güzel olmuş hocam.

Kasma derken şöyle ya da bana öyle geliyor: Telefon ilk açıldığı zaman kısa bir kasma oldu ama normal o zaten. Instagram'a falan ilk girdiğimde kasma varmış gibi hissettim. Sonrasında bir sorun yoktu ya da dediğim gibi bana ilk anlığına kasma varmış gibi hissettirdi. Yoksa şu an bir sıkıntı yok gerçekten çok iyi olmuş. Ben de beğendim. Isınma konusunda gerçekten cihaz daha serin oldu. Pilde gelişme çok iyi. MIUI'de akşam 90'da bırakıp sabah telefonu elime alırken şarj 84-85'lerde iken güncelleme sonrası akşam telefonu 60'da bıraktım. Sabah telefonu elime aldığımda şarj 57'deydi. Gerçekten iyi oldu.

Ben POCO X6 Pro 512GB/12GB olan versiyonunu aldım. HyperOS içerisinde direkt yüklü geldi. En son Redmi Note 9 telefonumda MIUI13 deneyimleme şansım olmuştu. O telefona kıyasla mükemmel bir şey oldu. Performans karşılaştırmasını bir kenara koyuyorum çünkü iki telefon birbirine denk değil. Onun haricinde ayarlar vb. şeyleri bulmak ve ulaşmak da çok kolaylaşmış. Artık her şey el altında, madene girercesine telefonun derinliklerine gitmeye çok gerek kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı