Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 17 Ocak 2024 #1 Redmi Note 12 cihazım AMOLED ekran ama always on display çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
Redmi Note 12 cihazım AMOLED ekran ama always on display çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çözüm Sxinar 18 Ocak 2024 Bel Kemiği dedi: Redmi Note 12 cihazım AMOLED ekran ama always on display çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Ayarlardan always on display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın.
Bel Kemiği dedi: Redmi Note 12 cihazım AMOLED ekran ama always on display çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Ayarlardan always on display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.364 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Ocak 2024 #2 Klasik Redmi. Arayüzde bir bug olmuştur yine. Artı 0 Eksi
KS KS Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 18 Ocak 2024 #3 Lee Yubin dedi: Klasik Redmi. Arayüzde bir bug olmuştur yine. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek format atayım mı? Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Klasik Redmi. Arayüzde bir bug olmuştur yine. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek format atayım mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.364 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Ocak 2024 #4 Bel Kemiği dedi: Ne yapmam gerek format atayım mı? Genişletmek için tıkla... Hemen formatlamayın. Bi Redmi'ci arkadaşlar da konuyu görsün, belki bir çözüm yolu sunarlar. Artı 0 Eksi
Bel Kemiği dedi: Ne yapmam gerek format atayım mı? Genişletmek için tıkla... Hemen formatlamayın. Bi Redmi'ci arkadaşlar da konuyu görsün, belki bir çözüm yolu sunarlar.
KS KS Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 18 Ocak 2024 #5 Lee Yubin dedi: Hemen formatlamayın. Bir Redmi'ci arkadaşlar da konuyu görsün, belki bir çözüm yolu sunarlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Hemen formatlamayın. Bir Redmi'ci arkadaşlar da konuyu görsün, belki bir çözüm yolu sunarlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.410 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #6 Bel Kemiği dedi: Redmi Note 12 cihazım AMOLED ekran ama always on display çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Ayarlardan always on display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Bel Kemiği dedi: Redmi Note 12 cihazım AMOLED ekran ama always on display çalışmıyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Ayarlardan always on display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın.
KS KS Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 18 Ocak 2024 #7 Silinen üye dedi: Merhaba hocam. Ayarlardan always on display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Sen adamsın. Silinen üye dedi: Merhaba hocam. Ayarlardan Always on Display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Peki temalardaki super wallpapers bende görünmüyor yani Always on Display'de görünmesini istiyorum bunu nasıl yaparım? Son düzenleme: 18 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba hocam. Ayarlardan always on display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Sen adamsın. Silinen üye dedi: Merhaba hocam. Ayarlardan Always on Display uygulamasının verilerini sıfırlayın ve güncellemelerini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Peki temalardaki super wallpapers bende görünmüyor yani Always on Display'de görünmesini istiyorum bunu nasıl yaparım?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.410 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #8 Bel Kemiği dedi: Peki temalardaki super wallpapers bende görünmüyor yani Always on Display'de görünmesini istiyorum bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam o MIUI 12.5 sonrası kalktı. Sadece custom MIUI romlarda var. Artı 0 Eksi
Bel Kemiği dedi: Peki temalardaki super wallpapers bende görünmüyor yani Always on Display'de görünmesini istiyorum bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam o MIUI 12.5 sonrası kalktı. Sadece custom MIUI romlarda var.
KS KS Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 18 Ocak 2024 #9 Silinen üye dedi: Hocam o MIUI 12.5 sonrası kalktı. Sadece custom MIUI romlarda var. Genişletmek için tıkla... anladım peki note 12'ye hyper os ne zaman gelir Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam o MIUI 12.5 sonrası kalktı. Sadece custom MIUI romlarda var. Genişletmek için tıkla... anladım peki note 12'ye hyper os ne zaman gelir
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.410 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #10 Bel Kemiği dedi: anladım peki note 12'ye hyper os ne zaman gelir Genişletmek için tıkla... Bilmiyoruz hocam fakat 1-3 ay içinde gelmiş olur. Artı 0 Eksi
Bel Kemiği dedi: anladım peki note 12'ye hyper os ne zaman gelir Genişletmek için tıkla... Bilmiyoruz hocam fakat 1-3 ay içinde gelmiş olur.