Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Hocam Trendyol'da 10300'e var isterse sigorta yaptırabilir ithalatçi garanti için güncellik olarak 1 2 yıl geri kalması haricinde Note 12 Pro 5G en iyisi.
Trendyol'da ''ithalatçı garantili'' adı altında fake ROM'lu, muhtemelen de IMEI'si değiştirilmiş kaçak cihazları satıyorlar.
Screenshot 2024-02-20 at 12-38-42 https __www.trendyol.com.png

Buradaki MIUI Sürümü kısmında parantez içindeki koda dikkat edin. Sonu XN ile bitiyor, resmi ROM'da bu hane XM olmalıdır. Yani cihazda fake ROM mevcut. Fake ROM'lu cihazları OTA üzerinden güncelleyemezsiniz.

Arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım ve 10.000 TL ile 13.000 TL arasında bir bütçem var. Herkesin yaptığı gibi almaya gitmeden önce bayağı araştırdım ve bu bütçeye göre en iyi fiyat performans ürününün Redmi Note 12 Pro 5G olduğunu gördüm. epey.com diğer bu fiyat bandındaki telefonlarla karşılaştırdım ve hala en iyi bu gözüküyor. Sizce alınır mı?
Alınmaz. Cihaz resmi olarak Türkiye'ye gelmedi. Yurt dışı olduğu için o fiyatta satılıyor. Yurt içi resmi Xiaomi Türkiye garantili satılsaydı fiyatı 15-17 bin TL civarında olurdu muhtemelen. Kısaca paranızı sahte romlu işlem görmüş bir cihaz için harcamayın. Değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı