Alınır fena cihaz değil. Kullanan arkadaşlarım memnun.
hocam samsung bizim buralarda 15 16k satılıyor pek fazlada o kadar para veresim yokBütçen 10 13K arasıysa yurt içi A34 alabilirsin Xiaomi yazılım sıkıntılı 12 Pro 5G ile aynı özelliklere sahip ben 12 Pro 5G kullanıyorum bendeki yurt dışı uygun fiyata aldım fakat param gitmesin diyorsan 12 Pro 5G 5500 6K arası temiz ikinci elini alabilirsin 200 300'e IMEI atar uzun süre kullanırsın PUBG 60 FPS çoğu oyunda 60 FPS verir yok ben Xiaomi istemem diyorsan Samsung alabilirsin onun dışında yurt dışı olarak POCO X6 Pro alabilirsin direnç kaydı yapılıyor iyi bir yerde yaptırman gerek direnç fiyatı ortalama 1K telefon fiyatı 11k arası POCO X6 Pro PUBG 90 FPS alırsın rahat telefon 10 numaradır söyleyeceklerim bu kadar.
Düzgün kullanırsan garantiye gerek kalmaz kılıf ekran koruyucu tak az özen tamamdır garanti dediğiniz şey sadece lafta telefon düştüğünde ya da ekranı kırıldığında garanti karşılamaz ya da ücretsiz tamir yapmaz yazılım sorununu halleder telefona donanımsal ne olursa olsun garanti zaten kullanıcı hatası diyecek sırf garantili TR cihazı diye para bayılmaya gerek yok bence temiz bakarsan cihaza hiçbir şey olmaz bataryası ölür değiştirirsin hor kullanmadığın sürece kendi kendine hiçbir şey olmaz.
Ben biliyorum hocam bunları. Kendim temiz kullandığımı bildiğim için sürekli yurt dışı telefon alırım ama bilmeyen insanlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.