Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Bütçe
11000
Hocam Phone 1 genel olarak A35'e göre küçük farkla önde cihaz. Kıyaslarsak kamera (çok küçük farkla), işlemci, malzeme kalitesi olarak Phone 1 önde; ekran, yazılım güncellemesi ve kişiselleştirme seçenekleri olarak A35 önde.

Teşekkürler hocam işlemci olarak Nothing Phone kesinlikle önde ama batarya, ekran ve yazılım olarak Samsung daha önde kameradada kafa kafayalar sanırım A35 benim için daha iyi ama bir de Tecno Camon 30 Pro önerdiler ona da kafam takıldı buda karşılaştırması

Teşekkürler hocam işlemci olarak Nothing Phone kesinlikle önde ama batarya, ekran ve yazılım olarak Samsung daha önde kameradada kafa kafayalar sanırım A35 benim için daha iyi ama bir de Tecno Camon 30 Pro önerdiler ona da kafam takıldı buda karşılaştırması

Tecnonunda işlemcisi kötü aslında diğerlerine kıyasla

Üçünün de puanlarına AnTuTu'dan bakarsak en iyi puan NP1 de.

Evet hocam en iyi işlemci NP1'de ama ekran batarya ve yazılım olarak A35 daha iyi kameradada kafa kafayalar ve ben PUBG falan oynamadığım için A35 daha mantıklı olmaz mı?

Tecno spark 30 pro işlemcisi kötü değil nothing phone 1 ile arasında maks 3 4 fps fark var

Hocam öncelikle işlemci olarak Tecno en kötüsü içlerinde. Ayrıca yazılım olarak berbat. Tecno hiç önermiyorum. Ayrıca yazılım güncellemesi olarak A35 önde dedim yani A35'in yanlış bilmiyorsam son güncellemesi Android 18 olacakken, Phone 1'in son güncellemesi Android 15. Ve Nothing'in yazılımını yabana atmayın derim saf Android bir yazılıma sahipler. Yani içerisinde gereksiz uygulama, hizmet yok diyebiliriz performanslı bir arayüz. Batarya olarak evet A35 önde diyebilirim, ben Nothing Phone 1 kullanıyorum 60Hz güç tasarrufunda 1.5-2 gün çıkarıyor, 120Hz de ise 1 günü rahatlıkla çıkarabiliyor fakat A35'in bataryası yine de daha iyi.

Bataryası ve şarj süresi hariç iyi telefon

Evet hocam en iyi işlemci NP1'de ama ekran batarya ve yazılım olarak A35 daha iyi kameradada kafa kafayalar ve ben PUBG falan oynamadığım için A35 daha mantıklı olmaz mı?
Öncelik hız olmalı die düşünüyorum. Samsunglarda bloatware var. Nothing de yok.

Hocam öncelikle işlemci olarak Tecno en kötüsü içlerinde. Ayrıca yazılım olarak berbat. Tecno hiç önermiyorum. Ayrıca yazılım güncellemesi olarak A35 önde dedim yani A35'in yanlış bilmiyorsam son güncellemesi Android 18 olacakken, Phone 1'in son güncellemesi Android 15. ve Nothing'in yazılımını yabana atmayın derim saf Android bir yazılıma sahipler. Yani içerisinde gereksiz uygulama, hizmet yok diyebiliriz performanslı bir arayüz. Batarya olarak evet A35 önde diyebilirim, ben Nothing Phone 1 kullanıyorum 60Hz güç tasarrufunda 1.5-2 gün çıkarıyor, 120Hz de ise 1 günü rahatlıkla çıkarabiliyor fakat A35'in bataryası yine de daha iyi.

Çok teşekkürler hocam A35 alacağım sanırım şu an araştırmaya devam ediyorum çok fazla model var A34 A35ten hem daha kötü hem daha pahalı niye öyle bir saçmalık var onu da çözemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı