Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS neden gelmiyor?

IMEI işinden anlamıyorsan atabileceğini sanmıyorum. Yedek alıp geri yükleme yapanlar var, benim cihazım yurt içi olduğu için bu tarz şeylerle uğraşmıyorum.

Sitede sıkıtnı var sanırsam smomıxn sürüm.

Sizce kaç sürümünde.
O Sürüm bendede vardı. custom Rom bu. imei yazılan telefonlar için özel bir rom sadece o romu yayınlayan kullanıcı sürüm yayınlar ise sizin telefonunuza gelecektir oyüzden riske atmayın derim ama illa hyperOS kullanacağım derseniz rom u kurduktan sonra telefoncudan IMEI attırabilirsiniz (!*#06# YAZIP ORADAKI IMEI 1 VE IMEI 2 YI SS ALIP BİR YERE YAZ) Aksi taktirde NFC gibi özellikleri kullanamazsın.

O Sürüm bendede vardı. custom Rom bu. imei yazılan telefonlar için özel bir rom sadece o romu yayınlayan kullanıcı sürüm yayınlar ise sizin telefonunuza gelecektir oyüzden riske atmayın derim ama illa hyperOS kullanacağım derseniz rom u kurduktan sonra telefoncudan IMEI attırabilirsiniz (!*#06# YAZIP ORADAKI IMEI 1 VE IMEI 2 YI SS ALIP BİR YERE YAZ) Aksi taktirde NFC gibi özellikleri kullanamazsın.
Custom ROM değil, fake ROM. Telefoncular cihazınızı Çin ROM'u ile satmamak için fake ROM atıyor, Bootloader kilidini açıp stock ROM flashlayın.

O sürüm bende de vardı. Custom ROM bu. IMEI yazılan telefonlar için özel bir ROM sadece o ROM'u yayınlayan kullanıcı sürüm yayınlar ise sizin telefonunuza gelecektir o yüzden riske atmayın derim ama illa HyperOS kullanacağım derseniz ROM'u kurduktan sonra telefoncudan IMEI attırabilirsiniz (!*#06# yazıp oradakı IMEI 1 ve IMEI 2'yı SS alıp bir yere yaz) aksi taktirde NFC gibi özellikleri kullanamazsın.

Değiştirmieyim mi diyorsuınuz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı