Sendeki sorun bende de ROM fakemi nasıl çözdün.
Haletmedim kilidin acma süresini bekliyorum 559 saat sonra ROM atacağım mi flasdan.
Direnç yoksa IMEI gidebilir.
O Sürüm bendede vardı. custom Rom bu. imei yazılan telefonlar için özel bir rom sadece o romu yayınlayan kullanıcı sürüm yayınlar ise sizin telefonunuza gelecektir oyüzden riske atmayın derim ama illa hyperOS kullanacağım derseniz rom u kurduktan sonra telefoncudan IMEI attırabilirsiniz (!*#06# YAZIP ORADAKI IMEI 1 VE IMEI 2 YI SS ALIP BİR YERE YAZ) Aksi taktirde NFC gibi özellikleri kullanamazsın.Sitede sıkıtnı var sanırsam smomıxn sürüm.
Sizce kaç sürümünde.
Custom ROM değil, fake ROM. Telefoncular cihazınızı Çin ROM'u ile satmamak için fake ROM atıyor, Bootloader kilidini açıp stock ROM flashlayın.O Sürüm bendede vardı. custom Rom bu. imei yazılan telefonlar için özel bir rom sadece o romu yayınlayan kullanıcı sürüm yayınlar ise sizin telefonunuza gelecektir oyüzden riske atmayın derim ama illa hyperOS kullanacağım derseniz rom u kurduktan sonra telefoncudan IMEI attırabilirsiniz (!*#06# YAZIP ORADAKI IMEI 1 VE IMEI 2 YI SS ALIP BİR YERE YAZ) Aksi taktirde NFC gibi özellikleri kullanamazsın.
O sürüm bende de vardı. Custom ROM bu. IMEI yazılan telefonlar için özel bir ROM sadece o ROM'u yayınlayan kullanıcı sürüm yayınlar ise sizin telefonunuza gelecektir o yüzden riske atmayın derim ama illa HyperOS kullanacağım derseniz ROM'u kurduktan sonra telefoncudan IMEI attırabilirsiniz (!*#06# yazıp oradakı IMEI 1 ve IMEI 2'yı SS alıp bir yere yaz) aksi taktirde NFC gibi özellikleri kullanamazsın.
Ben değiştirmemeni tavsiye ederimDeğiştirmieyim mi diyorsuınuz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.