Redmi Note 12 Pro 5G nasıldır?

Taş gibi telefon kendim kullanıyorum. Güncellemeleri kapat yapma ben yapmadım. 30 dk da şarjı fullluyor 1 gün rahat gidiyor. SAR değeri düşük kamerası iyi bataryası iyi ekranı güzel bu fiyat bandında en iyisi. Sadece rakibi S20 FEnin işlemci olarak gerisinde o kadar SE20 25W şarj adaptörü kutudan 15W çıkıyor küfür eder gibi. Bu cihaz 66-67W la geliyor. Al kullantan bir canavar. Hayırlı olsun (belirtmek istedim telefon alırken SAR değerlerine bakın A54 F21 realmegt2 gibi telefonların SAR değeri 2'den yüksek. Kısırlık ve kanser yapar)

Fiyat performans cihazı. İşlemcisi A34 ile aynı. Gayet iyi. Fiyatı 10800 galiba.

İki cihazında birbirinde iyi ve kötü olduğu yanları var. Note 12 Pro 5G'de kötü bir cihaz sayılmaz. Kamerada bazı konularda A34'ten daha iyi fakat video stabilizayonu A34'ün daha iyi. Yani alternatif cihaz olabilir.

İki cihazında birbirinde iyi ve kötü olduğu yanları var. Note 12 Pro 5G'de kötü bir cihaz sayılmaz. Kamerada bazı konularda A34'ten daha iyi fakat video stabilizayonu A34'ün daha iyi. Yani alternatif cihaz olabilir.

Redmi Note 12 Pro kamerası daha iyi, şık bir cihaz. Çok iyi bir şarj aleti de var. 67 watt ile en fazla 40 dakika da şarj olur. A34 de maalesef yok. Stabillik konusunda yeni versiyonla sıkıntı da yok. Bende Xiaomi kullanıcısıyım. Daha önceden de 4,5 yıllık mia3 saf Android vardı ve halâ sorunsuz çalışıyor.

Redmi Note 12 Pro kamerası daha iyi, şık bir cihaz. Çok iyi bir şarj aleti de var. 67 watt ile en fazla 40 dakika da şarj olur. A34 de maalesef yok. Stabillik konusunda yeni versiyonla sıkıntı da yok. Bende Xiaomi kullanıcısıyım. Daha önceden de 4,5 yıllık mia3 saf Android vardı ve halâ sorunsuz çalışıyor.

Şarj konusunda Xiaomi daha önde ama Note 12 Pro kamera anlamında daha iyi sayılmaz. Hemen hemen ikisinin de birbirinde iyi ve kötü yanı var. Stabilite de sorun yok ama bariz A54 video çekerken daha stabil. A54, karanlık alanlarda daha aydınlık video performansı sunuyor. Mesela ön kamerada Note 12 Pro 5G daha iyi.

Şarj konusunda Xiaomi daha önde ama Note 12 Pro kamera anlamında daha iyi sayılmaz. Hemen hemen ikisinin de birbirinde iyi ve kötü yanı var. Stabilite de sorun yok ama bariz A54 video çekerken daha stabil. A54, karanlık alanlarda daha aydınlık video performansı sunuyor. Mesela ön kamerada Note 12 Pro 5G daha iyi.
Redmi note 12 pro, A54 aynı fiyatlarda değil. A34 fiyatı ile aynı seviyede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı