Redmi Note 12 Pro 5G nv "data is corrupted" hatası

canolipss

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde bir Redmi Note 12 Pro 5G cihazım var. Bu cihaza hard reset atıldı ve "nv data iş corrupted" hatasında kalmaya başladım. Uzun süre uğraştım, ama çözemedim. Saçma saçma sorunlarla karşılaştım. Yüksek ihtimalle teknik servisin 3-4 saatte halledebileceği bir şey ama teknik servis bana çok uzak ve oraya gitmeye kalksam uzun saatler sonra ancak eve dönebilirim. Arkadaşlarım hard resetten sonra içindeki ROM'un gittiğini söyledi. Birkaç şey denedim, bağlanmaya çalıştım fakat içindeki sürücülere kadar silinmiş sanırım. Windows 11'de Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda telefon sarı ünlem işaretiyle ve Android olarak gözüküyor. Sadece Fastboot ekranında da aynı. Telefonda her şey keyifli. Sosyalleşmeler dilerim.

Telefona stock rom atılması gerekiyor ardından imei repair yapılıp imei atılması gerekiyor işlemler romu indirmek dışında kısa sürer ama programın kiralması gerekiyor program kirası 5 dolar =200tl 300 tlye hallederim telefoncular 2023te 800tl fiyat biçmişler evinde halledebiliriz

Telefona stock ROM atılması gerekiyor ardından IMEI repair yapılıp IMEI atılması gerekiyor işlemler ROM'u indirmek dışında kısa sürer ama programın kiralması gerekiyor program kirası 5 dolar =200TL 300 TL'ye hallederim telefoncular 2023'te 800TL fiyat biçmişler evinde halledebiliriz.

Hocam bende kilit vesaire hiçbir şey yok artık eskiden vardı bir video izledim videoki adımları yaptıktan sonra gitti telefon kenarda bekliyor hala. Teknik servis acar dediler bilemedim daha gitme fırsatım olmadı.

Hocam bende kilit vesaire hiçbir şey yok artık eskiden vardı bir video izledim videoki adımları yaptıktan sonra gitti telefon kenarda bekliyor hala. Teknik servis acar dediler bilemedim daha gitme fırsatım olmadı.
Cihazın kilidi kapalı mı yurtdışı cihazlarda kilit açık olur normalde

Hocam program elimde bugün akşama kadar ulaşırsanız halledelim bootloader çarız sıkıntı yok

@canolipss ücret talep etmiyorum maksat destek olsun
Hocam, telefonu açtırdım, teknik servis telefonun içine kadar açıp bir işlem yaptı. 350 lira gibi bir bedel ödedim. Telefonda hiçbir şekilde cihaz güncellemesi yapmamam gerektiği konusunda bilgilendirildim. İşlemim çözüldü. Destekleriniz için teşekkür ederim.

Telefona stock rom atılması gerekiyor ardından imei repair yapılıp imei atılması gerekiyor işlemler romu indirmek dışında kısa sürer ama programın kiralması gerekiyor program kirası 5 dolar =200tl 300 tlye hallederim telefoncular 2023te 800tl fiyat biçmişler evinde halledebiliriz
Aynı sorunu yaşıyorum, size nasıl ulaşırım? ROM yükledim, IMEI repair için DFT Pro gerekiyor.

Aynı sorunu yaşıyorum, size nasıl ulaşırım? ROM yükledim, IMEI repair için DFT Pro gerekiyor.
Mail atarsanız yardımcı olayım ama program lisansını günlük kiralamıştım bitti telrar satın almamız gerekiyor 200 tl ye mahirsuna72@gmail.com mail atın bundan sonra problemi yaşayan olursada mail atsın hallederiz hergün 16.00 dan akşama kadar müsaitim

Mail atarsanız yardımcı olayım ama program lisansını günlük kiralamıştım bitti telrar satın almamız gerekiyor 200 tl ye mahirsuna72@gmail.com mail atın bundan sonra problemi yaşayan olursada mail atsın hallederiz hergün 16.00 dan akşama kadar müsaitim
Telefoncu 600 lira diyor. 200 liraya sizinle çözer miyiz? Çok memnun olurum. 😊 🍬

Size mail yolladım. zaferengurr@gmail.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı