Redmi Note 12 Pro 5G, S10+ kafa kafaya takas mantıklı mı?

mamumami

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Elimde Redmi Note 12 Pro 5G telefonum var. Fiyatlar nedeni ile kurduğum S22 hayalleri suya düştü. Malum 2. el sitesinde bir tane S10+ buldum 8000TL gibi bir fiyat çekmişti. Gönderdiğim takas teklifini kabul etti ve yarın buluşacağız. Sizlere sorum sizce yaptığım hareket doğru mudur? Note 12 Pro'nun kamerasından hiç memnun değilim. Görüntü sabitleyicisi (eıs veya OIS) 1080p 60 FPS'de çalışmıyor ve OIS varken bile telefonu çok iyi tutmam gerekiyor titrememesi için. Gün içinde iş ve keyif gereği çok fazla fotoğraf çekiyorum ve akşamları da en fazla 2 saat PUBG Mobile oynuyorum. Yazılım günceliği benim için hiç önemli değil. XDA'dan falan ROM yüklerim cihaza. Cevaplarınızı bekliyorum. (alacağım arkadaş cihazını eskiden annesinin kullandığını ve şu an yedekte durduğunu söyledi. Ve cihaz yurt dışı fiyatlar ucuz iken kayıt ettirilmiş belki lazım olur diye söyleyeyim dedim.)

S10+ kağıt üzerinde belki daha kötü bir cihaz gibi durabilir fakat yazılımsal açıdan Redmi Note 12 Pro 5G'ye fark atar gerek kamera kalitesi optimizasyon olsun mükemmel cihaz S10+.

Ve cihaz yurt dışı fiyatlar ucuz iken kayıt ettirilmiş belki lazım olur diye söyleyeyim dedim.)

ROM atarken sıkıntı çıkabilir
Pardon kaçak IMEI ile karıştırdım, yurt içi kayıtlı cihazlarda IMEI gider mi bilmiyorum.

S10+ kağıt üzerinde belki daha kötü bir cihaz gibi durabilir fakat yazılımsal açıdan Redmi Note 12 Pro 5G'ye fark atar gerek kamera kalitesi optimizasyon olsun mükemmel cihaz S10+.

ROM atarken sıkıntı çıkabilir
Pardon kaçak IMEI ile karıştırdım, yurt içi kayıtlı cihazlarda IMEI gider mi bilmiyorum.

Hocam yanıtınız için teşekkürler. Peki en kötü ne kadar daha kullanabilirim bu cihazı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı