Redmi Note 12 Pro 5G şifresi doğru olduğu halde açılmıyor

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
Redmi Note 12 Pro 5G model bir cihaza sahibim telefonum yurt dışı, gece telefonumla oynadım ve kapatıp uyudum sabah açtığım zaman ise her zamanki şifremi girmeme rağmen telefonum şifre yanlış diyor. Telefonumu formatlasam telefonum brick yer mi? Brick olmazsa bile IMEI gider mi?
TWRP ile IMEI yedeği alıp formatlasam IMEI gitmeden düzelir mi ya da?

Redmi Note 12 Pro 5G model bir cihaza sahibim telefonum yurt dışı, gece telefonumla oynadım ve kapatıp uyudum sabah açtığım zaman ise her zamanki şifremi girmeme rağmen telefonum şifre yanlış diyor. Telefonumu formatlasam telefonum brick yer mi? Brick olmazsa bile IMEI gider mi?
Telefonu formatlarsan brick olma riski çok düşük, IMEI genelde gitmez. Ama TWRP ile IMEI yedeği alman iyi olur. Şifreyi unuttuysan, format sonrası cihazı kullanabileceğin şekilde tekrar açılabilir.

Bence orijinal IMEI ise gitmez brick olacağını da zannetmiyorum siz yine de yedek alın. Özür dilerim tam okumamışım kaçak yoldan atıldıysa gitme olasılığı var.

Yurt dışı cihaz olduğu için sıfırlama ile nv data is corrupted hatası almanız çok olağan bir durum.

Risk size kalmış aslında ancak gitmeye bilir teknoloji biraz şans işidir aynı zamanda.

Yurt dışı cihaz olduğu için sıfırlama ile nv data is corrupted hatası almanız çok olağan bir durum.

Risk size kalmış aslında ancak gitmeyebilir teknoloji biraz şans işidir aynı zamanda.

Yaptım sorunsuz çalışıyor IMEI gitmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı