Redmi Note 12 Pro 5G vs A34 vs S20FE vs A52

Note 12 pro 5g'yi kullanma fırsatım oldu gerçekten güzel cihaz, ısınmıyor, inanılmaz hızlı şarj oluyor herşeyiyle kaliteli gibi gözüksede ileride olacak olan sorunlardan dolayı önermiyorum. Destek konusunda sadece çinde iyiler, veriler nereye gidiyor belli değil, firmware konusunda zaten RU,TR,EU konusunda berbatlar. Çok basit bir örnek; Çin'deki MIUI 14 ile RU,TR,EU ve GLOBAL romları arasında dağlar kadar fark var. Bunların en başında widgetler geliyor. Zaten redmi serileri bu markanın alt modelleri. Diğer yandan firmware updateleri tıkanmiyor. Çin sürümüne 2 ayda bir guncelleme geliyor ve herseyi ile değişiyor. Bu marka Çin hariç, diğer ülkelere gonderilen telefon kullanıcılarını denek olarak kullanıyor. En leş rom updateleri atıyor ki bence sadece sadece olay yazılımsal olarak değil donanımsal olarakta böyle, en iyi parcalarini çin kullanicilari için ayırıyor.

Kısaca özet: Xiaomi alınmaz.

Aralarındaki en kaliteli telefon S20 FE. Tek eksisi güncelleme almayacak daha. Belki Android 14 alır ama sanmıyorum. S20 FE aslında bu cihazlarla bir bile tutulamaz. Çünkü S20 FE amiral gemisi bir telefon. Kendisi iPhone 11'den daha iyi. Gerisini siz hesap edin.
iPhone 11 ekran hariç daha iyi. Kamerada artıları var. Ama ülkemiz için saçma bir fiyatı var.

iPhone 11 ekran hariç daha iyi. Kamerada artıları var. Ama ülkemiz için saçma bir fiyatı var.
Hayır. Ekran, arka kamera paketi ve batarya konusunda S20 FE önde. Ön kamerada iPhone 11 önde. İşlemcide de tek çekirdekte A13, çoklu çekirdekte Snapragon 865 ve diğer birçok testte de Snapdragon 865 önde.

Yaklaşık 3-4 gündür S20 FE kullanıyorum batarya harici çok memnunum. Tavsiye ederim.
batarya o kadar kötü mü sizce ya

Note 12 Pro 5G'yi kullanma fırsatım oldu gerçekten güzel cihaz, ısınmıyor, inanılmaz hızlı şarj oluyor her şeyiyle kaliteli gibi gözüksede ileride olacak olan sorunlardan dolayı önermiyorum. Destek konusunda sadece Çin'de iyiler, veriler nereye gidiyor belli değil, Firmware konusunda zaten ru, TR, EU konusunda berbatlar. Çok basit bir örnek; Çin'deki MIUI 14 ile ru, TR, EU ve global ROM'ları arasında dağlar kadar fark var. Bunların en başında widgetler geliyor. Zaten Redmi serileri bu markanın alt modelleri. Diğer yandan Firmware Update'leri tıkanmiyor. Çin sürümüne 2 ayda bir guncelleme geliyor ve her şeyi ile değişiyor. Bu marka Çin hariç, diğer ülkelere gonderilen telefon kullanıcılarını denek olarak kullanıyor. En leş ROM Update'leri atıyor ki bence sadece sadece olay yazılımsal olarak değil donanımsal olarak da böyle, en iyi parcalarini Çin kullanicilari için ayırıyor.

Kısaca özet: Xiaomi alınmaz.

Açıklamanız için çok teşekkürler zaten hem soru yorumunda hem de forumda biraz dolaştım genel olarak sorularda da tartışma hep S20 FE ve Samsung arası dönüyor bu modelden vazgeçtim yani direk zaten, yine de çok teşekkürler.

Hayır. Ekran, arka kamera paketi ve batarya konusunda S20 FE önde. Ön kamerada iPhone 11 önde. İşlemcide de tek çekirdekte A13, çoklu çekirdekte Snapragon 865 ve diğer birçok testte de Snapdragon 865 önde.
Kamera artıları var dedim zaten. Single Core’da A13 Bionic önde, Multi Core’da ise yakınlar. Diğer testlerde nasıl Snapdragon 865 önde olabiliyor ?

batarya o kadar kötü mü sizce ya

Açıklamanız için çok teşekkürler zaten hem soru yorumunda hem de forumda biraz dolaştım genel olarak sorularda da tartışma hep S20 FE ve Samsung arası dönüyor bu modelden vazgeçtim yani direk zaten, yine de çok teşekkürler.
Batarya o kadar kötü değil. Ama beklentin bataryadan çok fazla ise alınmaz. Eğer ki bataryadan normal bir beklentin varsa alınır. Ama bu bütçede Snapdragon 865 veya dengi bulamazsın. Bence al geç.

Bir de güncellemelerin yakında kesilecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz ben bu muhabbetten dolayı A52 bakıyordum.

Kamera artıları var dedim zaten. Single Core'da A13 bionic önde, multi Core'da ise yakınlar. Diğer testlerde nasıl Snapdragon 865 önde olabiliyor?

Batarya o kadar kötü değil. Ama beklentin bataryadan çok fazla ise alınmaz. Eğer ki bataryadan normal bir beklentin varsa alınır.

Oyun falan oynamadığım için çok zorlayacağını düşünmüyorum sadece dışardayken okulda vs. telefon elde olduğu için hep çok gidiyor sonuçta o yüzden önemli benim için, en kötü powerbank falan bakarım sanırım ama S20FE kesin gibi şu anlık. Bir güncelleme muhabbetini araştırıyorum son.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı