Redmi Note 12 Pro 5G vs A34 vs S20FE vs A52

Android 14 OneUI 6 alma ihtimali var ama kesin değil. Almazsa bile uzun süre kullanılır zaten.

Hocam bu fiyatta S20 FE'den iyisi yok.

Biraz daha forumda dolaştım gerçekten herkes S20FE önermiş artık yok batarya benim için önemli yok güncelleme almayacak o bu yapacak bir şey yok ne olursa olsun en önemlisi kalite sonuçta S20FE alacağım gibi duruyor. Teşekkürler hepinize.

S20 FE en mantıklısı arkadaşların da dediği gibi... Alternatif olarak kaçak OnePlus 8T ve yine kaçak Note 20 Ultra önerebilirim .

S20 FE en mantıklısı arkadaşların da dediği gibi... Alternatif olarak kaçak OnePlus 8T ve yine kaçak Note 20 Ultra önerebilirim .
ben de normalde kaçak bakıyordum ama direnç muhabbeti güncelleme alamama muhabbeti mobil veri sıkıntısı kayıt o bu onlardan dolayı vazgeçtim zaten deli kaliteli bir şey de aramıyorum, çok teşekkürler

Batarya önemliyse Xiaomi 12 Pro olabilir. Onun disinda ben A34 tercih ederdim S20FE eskidi artık.

Versus saçma sapan bir site. Karşılaştırma yapacaksan nanoreview.net üzerinden yap.
Buyrun.

Pros of Qualcomm Snapdragon 865
  • Performs 91% better in floating-point computations
  • Has 2 more cores
  • Supports 29% higher memory bandwidth (44 against 34.1 GB/s)
  • 7% higher CPU clock speed (2840 vs 2650 MHz)
  • Shows better (up to 5%) AnTuTu 9 score – 657K vs 625K
Pros of Apple A13 Bionic
  • Higher GPU frequency (~2.1x)
  • Better instruction set architecture

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…