Çözüldü Custom ROM Redmi Note 12 Pro 5G'ye nasıl ROM atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rastgele.mert

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma ROM atmak istiyorum ama neredeyse hiç bilgim yok. Gerçekten de daha önce ROM atmış biri yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Stock ROM atmada risk yok. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlıyorsun, işlemi başlatıyorsun ve işlem bitince telefon otomatik açılıyor.

Bir sorun var. Ben telefonun kilidini açmaya çalışırken hata verdi ve telefonu sıfırladı telefondaki her şey gitti maalesef ve kilit açılmadı.

Merhaba, Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma ROM atmak istiyorum ama neredeyse hiç bilgim yok. Gerçekten de daha önce ROM atmış biri yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler

Xiaomi'nin resmi sitesinden ROM indirdim ve Mi Flash tool ile attım oldu.

Bir sorun var. Ben telefonun kilidini açmaya çalışırken hata verdi ve telefonu sıfırladı telefondaki her şey gitti maalesef ve kilit açılmadı.

Xiaomi'nin resmi sitesinden ROM indirdim ve Mi Flash tool ile atım oldu.

OEM kilidi açık olmalı bu arada.
Ben kendi cihazımda Custom ROM kullanıyorum fakat sizin cihazınındaki ROM'ların durumunu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Söyle benim şu anda bulunduğum ROM fake ROM olan smomıxx. Bu ROM'u değiştirib güncelleme alan bir roma geçmek istiyorum mifirm sitesinden geçmeyi düşünüyorum.

Stock ROM atmada risk yok. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlıyorsun, işlemi başlatıyorsun ve işlem bitince telefon otomatik açılıyor.

Merhaba, Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma ROM atmak istiyorum ama neredeyse hiç bilgim yok. Gerçekten de daha önce ROM atmış biri yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler

Xiaomi'nin resmi sitesinden ROM indirdim ve Mi Flash tool ile attım oldu.

Xiaomi'nin resmi sitesinden ROM indirdim ve Mi Flash tool ile atım oldu.

OEM kilidi açık olmalı bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00