Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Bütçe
10.000-12.000 arası

emre293437

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Telefon alacağımdan başlıktan da gördüğünüz gibi Xiaomi Redmi Note 12 Pro'yu önerdiler. Sizce telefon nasıl? Çevrenizde kullanan veya bizzat kullandığınız ürünse nasıl memnun musunuz? Ya da 10.000-12.000₺ civarı F/P ürünü bir telefon arıyorum. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Note 12 Pro 5G güzel cihaz fakat ithalatçı garantili olarak satılıyor. Alternatif olarak A34, S20 FE'ye bakabilirsin.

Hepsiburada'nın resmi satıcısından alacağım, garanti tipi resmi distribütör garantili diyor hocam, yani ithalatçı garantilik bir durum yok. Telefon hakkında bilginiz varsa bilgilendirir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Telefon alacağımdan başlıktan da gördüğünüz gibi Xiaomi Redmi Note 12 Pro'yu önerdiler. Sizce telefon nasıl? Çevrenizde kullanan veya bizzat kullandığınız ürünse nasıl memnun musunuz? Ya da 10.000-12.000₺ civarı F/P ürünü bir telefon arıyorum. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
Alınmaz. Samsung S20 FE al geç.

S20 FE alın. Xiaomi pişmanlıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı