Kesinlikle öyle. Dünden beri telefon kendi kendini resetlemeye ve açılmamaya başladı (redmi not 10s) en son format attım. Bu sefer telefonu kırdım artık hiç açılmıyor.
Kesinlikle öyle. Dünden beri telefon kendi kendini resetlemeye ve açılmamaya başladı (Redmi not 10S) en son format attım. Bu sefer telefonu kırdım artık hiç açılmıyor.
Daha önceden Infinix Note 30 için bir konu oluşturmuştum alınır mı, alınmaz mı diye. 1 ay sonra fikrimi değiştirdim. Redmi Note 12 Pro 5G veya 4.5G düşünüyorum. Size de sormak isterim, kullanan varsa veya bilgili bir kişi.
Arama yapmama, arandığında herhangi bir ses gelmeden çağrının doğrudan sonlanması, yakınlık sensörü sorunu, arayüzün bir süre sonra kasmaya başlaması daha eklememi ister misiniz? Evde yan yana dururken bile aradığımızda her 4 denemenin 2'sinde telefona ulaşılmıyor.
Çevremde 12 ve 13 pro kullanan var daha pişman olan görmedim illa note olacaksa, gücün yetiyorsa note 13 pro plus öneririm ..ben Poco F5 kullanıyorum benim kullanım amacıma göre elinde canavar taşıyorum gibi