Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Redmi yazısını gördünüz mü koşarak uzaklaşmalısınız. Etrafımda 8A 'sından tutun Pro modellerine kadar Redmi model kullanan kimi gördüysem pişman.
Kesinlikle öyle. Dünden beri telefon kendi kendini resetlemeye ve açılmamaya başladı (redmi not 10s) en son format attım. Bu sefer telefonu kırdım artık hiç açılmıyor.
 
Kesinlikle öyle. Dünden beri telefon kendi kendini resetlemeye ve açılmamaya başladı (Redmi not 10S) en son format attım. Bu sefer telefonu kırdım artık hiç açılmıyor.

Redmi 10S'i babam için sipariş ettim yorumlara aldanıp, ancak kargo sırasında bot yorumları eleyip 1500'üncü gerçek kullanıcı yorumlarını görünce iade ettim.
 
Daha önceden Infinix Note 30 için bir konu oluşturmuştum alınır mı, alınmaz mı diye. 1 ay sonra fikrimi değiştirdim. Redmi Note 12 Pro 5G veya 4.5G düşünüyorum. Size de sormak isterim, kullanan varsa veya bilgili bir kişi.
Hocam amcam geçen ay aldı ve memnun. Kamera güzel fena değil ancak oyun performansı iyi değil. Şarj iyi götürüyor.
 
Ne gibi problemler yaşadılar bende Xiaomi almayı planlıyorum.

Arama yapmama, arandığında herhangi bir ses gelmeden çağrının doğrudan sonlanması, yakınlık sensörü sorunu, arayüzün bir süre sonra kasmaya başlaması daha eklememi ister misiniz? Evde yan yana dururken bile aradığımızda her 4 denemenin 2'sinde telefona ulaşılmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı