Redmi Note 12 Pro alınır mı?

siverz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5700x3d, 4060ti, ddr4 16GB 3200 Mhz 2x8 ram, 650W +80 Bronze PSU, Asus Prime A520M-K Anakart
Daha önceden Infinix Note 30 için bir konu oluşturmuştum alınır mı, alınmaz mı diye. 1 ay sonra fikrimi değiştirdim. Redmi Note 12 Pro 5G veya 4.5G düşünüyorum. Size de sormak isterim, kullanan varsa veya bilgili bir kişi.

kullanmadım ama telefonun işlemcisi bir tık düşük.Oyun için diyorsanız çok iyi olmayabilir ama sizi idare eder.Yok ben kamera isterim derseniz 108 mb kamera ama görüntü sabitleyici yok.Ben çok öndermem açıkcası

Note 12 Pro alacaktım yerine POCO F4 aldım bir göz atabilirsiniz.

Kullanmadım ama telefonun işlemcisi bir tık düşük. Oyun için diyorsanız çok iyi olmayabilir ama sizi idare eder. Yok ben kamera isterim derseniz 108 MB kamera ama görüntü sabitleyici yok. Ben çok öndermem açıkçası.

F4 de Snapdragon 870 var rahat oyun oynatıyor ayrıca OIS desteği var bence F4 almak daha mantıklı.

Alınır gayet yeterli iyi bir telefon. Kendimde kullanıyorum 3 aydır falan sıkıntı yaşamadım hocam. Daha önceden de Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyordum bir 6 yıl falan götürdü bataryası sıkıntı çıkartmaya başladı diye Note 12 Pro'ya geçiş yaptım.
Bu fiyata daha iyi telefon var mıdır bilemem telefon piyasasına pek hakim bir insan değilim.
Diğer insanların önerileri olursa da dinlemekte fayda var.
Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Note 12 Pro alacaktım yerine POCO F4 aldım bir göz atabilirsiniz.

F4 de Snapdragon 870 var rahat oyun oynatıyor ayrıca OIS desteği var bence F4 almak daha mantıklı.
Arada baya bi fiyat farkı var.Ama güzel telefon seçmişsiniz bendede f2 pro var 865 işlemci var.Alalı yıllar oldu ama halen baya baya iyi.

Oyun için X4 GT/F4, günlük kullanım için S20 FE almak daha mantıklı. En kötü A34. 732G ile Note 12 Pro'nun alınabilir yani yok.
5G versiyonuna da ithalatçı garantili olduğu için güvenemiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı