Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Anne-baba telefonu olarak Samsung'u öneririm. Hem arayüzün basitliği hem de çevrelerinde de samsung kullanma çokluğu sebebiyle "evladım bunu nasıl açıyorduk, bu nereden yapılıyor" soruları da az olur.

Ben olsam M34 alırdım.

O fiyatlara daha iyi Samsung telefonlar alınabilir: S20 FE, A54, A34.

Edit: S20 FE muhtemelen Vatan'da olmaz. A54 veya A34'ü tercih edebilirsiniz.

Babamda P40 Lite var. Olurken daha iyisi olsun diyorum. A54'e de yakınız biraz ama kapak cam diye tedirgin oldular biraz.

Normal, klasik kullanım ama alacaksakta P40 Lite'dan da yine iyi olsun istiyoruz. Yoksa yeni telefon almanın bir manası yok.
P40 Lite gayet yeterli bir cihaz hocam istersen değişmeyebilirsin.

Çin markalarında ambargoya kadar Huawei çok iyiydi, ambargo ile çöp ettiler cihazları. Huawei dışında ki markalar ise tel tel dökülen çöpler kusura bakmayın. O bütçede A34, S21 FE gibi çok güzel ve güncel telefonlar var onlara bakın.

Çin markalarında ambargoya kadar Huawei çok iyiydi, ambargo ile çöp ettiler cihazları. Huawei dışında ki markalar ise tel tel dökülen çöpler kusura bakmayın. O bütçede A34, S21 FE gibi çok güzel ve güncel telefonlar var onlara bakın.
Huawei ben de çok seviyordum. Çok kaliteli telefonları vardı. Hala daha var fakat şu ambargo bitirdi markayı. Tek sıkıntısı güncelleme vermiyor telefonlara. P40 Lite ilk EMUI 10 ile geldi. Sonradan direkt EMUI 12 aldı daha da güncelleme gelmedi telefona. HarmonyOS gelecek dendi daha ortada yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı