Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Bütçe
10000₺-16000₺

Ati_lla

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben yeni bir telefon alacağım.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Bu telefonu almayı düşünüyorum telefon hakkında iyi yorumlar var ve distribütör garantili sizce alınır mı?
Fikirlerinizi merak ediyorum.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Bu telefonu almayı düşünüyorum telefon hakkında iyi yorumlar var ve distribütör garantili sizce alınır mı?

Hocam telefon şu an elimde bahsettiğin telefondan yazıyorum sana kesinlikle alınır bütçen kısıtlıysa, cihazda amiral gemilerinde bulunan özellikler bulunuyor günlük kullanımda asla üzmez seni. PUBG 60FPS oynatıyor ısınma asla olmuyor.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Cihaz hakkında merak ettiklerin varsa hepsini seve seve cevaplarım.

Hocam telefon şu an elimde bahsettiğin telefondan yazıyorum sana kesinlikle alınır bütçen kısıtlıysa, cihazda amiral gemilerinde bulunan özellikler bulunuyor günlük kullanımda asla üzmez seni. PUBG 60FPS oynatıyor ısınma asla olmuyor.

Ben çok oyun oynayan birisi değilim o yüzden telefonu çok zorlaycağımı düşünmüyorum
Ama bazı kullanıcılar kapanma sorunu olduğunu söylüyorlar o yüzden buraya danışmak istedim

ve sizin telefonu nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim lütfen internette satan distribütör garantili satıcılar var bende buradan almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MP kameranın iyi olduğu anlamına gelmiyor. iPhone 6 Redmi Note 13Pro'dan iyi çekiyor.
Ne demeye çalışıyorsunuz eğer ki ben bu konulardan anlasaydım zaten sizinle muhattap bile olmazdım ben burada sizin fikirlerinizi önemli bularak karar veriyorum

zaten benim hangi konularla ilgileneceğime siz mi karar vereceksiniz siz kim oluyorsunuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı