Redmi Note 12 Pro+ alınır mı?

strepsa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gamegaraj Slayer 7 3060
Asus ROG H3 sanal 7.1
Cougar Minos XC
Redmi Note 13 Pro yerine 12 Pro+ daha mantıklı geldi. 5G modeli ve işlemci kamera vs. daha iyi. Telefonu kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini kısaca yazabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi'ye elinizi sürmeyin derim. Ama bütçeye göre güzel telefon.

Hocam fiyatı ne cihazın

Şu an en ucuz Hepsiburada'da 12.700 TL. Buradan telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama diğer siteler en az 1K farkla satıyor. Özellikleri de şu şekilde:

1739001730259.png

Muadillerindeki işlemciler 4K kayıt almak için yetersiz kalıyor. Ayrıca soğutma sistemi falan da var.

Redmi'ye elinizi sürmeyin derim. Ama bütçeye göre güzel telefon.

Niye öyle dediniz hocam?

Şu an en ucuz Hepsiburada'da 12.700 TL. Buradan telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama diğer siteler en az 1K farkla satıyor. Özellikleri de şu şekilde:

Eki Görüntüle 2418541
Muadillerindeki işlemciler 4K kayıt almak için yetersiz kalıyor. Ayrıca soğutma sistemi falan da var.

Niye öyle dediniz hocam?
Şimdi şöyle kendi kamerasıyla çekilen bir videoyu kendi uygulamasıyla açarken reklam çıkartan telefon ilk defa görüyorum.

Ve telefonu alalı 1 sene oldu 4 aydır kendi kendine donup kapanma sorununu yaşıyorum.

Şimdi şöyle kendi kamerasıyla çekilen bir videoyu kendi uygulamasıyla açarken reklam çıkartan telefon ilk defa görüyorum.

Ve telefonu alalı 1 sene oldu 4 aydır kendi kendine donup kapanma sorununu yaşıyorum.
Reklam şeyini duymuştum dns adresiyle engelleme yöntemi falan gösteriyorlardı baya saçma olay. Sizinki hangi model?

Biraz inceledim de markayla ilgili iyi yorum yapan yok harbi. Ben 2 gün önce Tecno Camon 20 Pro aldım hem şarjı hüsrana uğrattı hem de mikrofonu aşırı kötü. Aceleyle onu değiştirmeye uğraşıyorum kafayı yedim vallahi fakirlik zor iş. Öneriniz varsa bakarım 10-15k bandında.

Samsung telefonlara göz atabilirsiniz hocam.

A35 veya A25 güzel tercih olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı