Redmi Note 12 Pro kasıyor

said7219

Centipat
Redmi Note 8 varken bende MIUI 10 sürümünde mıobile Legends'i hiç kasmadan oynuyorum. MIUI 11 12'ye güncelledim kasmaya başladı. Sonra bıraktım telefon zaten bayağı bir yavaşlamıştı. Şimdi Redmi Note 12 Pro aldım. MIUI 13 sürümünde geldim. Yeni diye güncelledim. MIUI 14'e direkt Mobile Legends'e girdiğimde yine Team fightlarda falan kasıyor. Fanny nolan gibi çarlar aldığımda sadece birine daldığım zamanda kasıyor. Grafik mediumda bir de yüksek Ultra falan değil. Ama Redmi Note 10(s) kullanan arkadaşımda yüksek grafiklerde daha az kasıyor. Telefonumun yeni olmasına rağmen bunu yaşıyorum. Acaba neden böyle bir saçmalık var? Telefon kusurlu falan olabilir mi? Tamirciye vs. götürmeli miyim? Garantisi de var

Kardeşim Türkiye'deki 4G Note 12 Pro'lar leş, yurt dışı 5G Note 12 Pro'lar çok iyi.

Bende Note 11 Pro Plus 5G ve Note 12 Pro 4G arasında gidip geldim Note 11 Pro Plus 5G aldım geçtim dimensity 920 var donma kasma ısınma hiçbiri yok üstüne üstlük 120W şarj var, daha iyi bir seçim oldu ikisi de aynı fiyattı.

Şayet Türkiye'de Note 12 Pro 5G olsaydı OIS falanda olacaktı onu alırdım ama Türkiye'ye gelmedi, sana tavsiyem bir müddet kullan Note 13 Pro geldiğinde sat üzerine ekle Note 13 Pro al.

200MP OIS 7 s gen 2 işlemci olacak seni rahat ettirir 👍

Note 12 Pro 4G dediğimiz cihaz inan bana Note 10 Pro'dan bile daha kötü bir cihaz.

Kardeşim Türkiye'deki 4G Note 12 Pro'lar leş, yurt dışı 5G Note 12 Pro'lar çok iyi.

Bende Note 11 Pro Plus 5G ve Note 12 Pro 4G arasında gidip geldim Note 11 Pro Plus 5G aldım geçtim dimensity 920 var donma kasma ısınma hiçbiri yok üstüne üstlük 120W şarj var, daha iyi bir seçim oldu ikisi de aynı fiyattı.

Şayet Türkiye'de Note 12 Pro 5G olsaydı OIS falanda olacaktı onu alırdım ama Türkiye'ye gelmedi, sana tavsiyem bir müddet kullan Note 13 Pro geldiğinde sat üzerine ekle Note 13 Pro al.

200MP OIS 7 s gen 2 işlemci olacak seni rahat ettirir 👍

Note 12 Pro 4G dediğimiz cihaz inan bana Note 10 Pro'dan bile daha kötü bir cihaz.
Peki Reis Sağolasın. Birde ekstra olarak birşey sormak istiyorum. Acaba bu telefonun performansını arttırmak için xiaominin birkaç ayarı var mı gpu ve sanal ram midir ne dışında

Peki reis sağ olasın. Bir de ekstra olarak bir şey sormak istiyorum. Acaba bu telefonun performansını arttırmak için Xiaomi'nin birkaç ayarı var mı GPU ve sanal RAM midir ne dışında.

Sanal RAM bir işe yaramıyor diye biliyorum ROM atınca hizlanıyor falan diyorlardı ama net bise diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı