Redmi Note 12 Pro mu yoksa Samsung A34 mü?

• Konuyu başlatan onurvr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.826
4G versiyonu ise A34 net. 5G versiyonu ise kamera olarak daha iyi işlemcisi aynı fakat yurt içi mevcut değil. Tek çekim alabiliyorsanız ve öğrenciyseniz 128 GB A34 10250TL Samsung Türkiye sitesinde.

5G versiyonunda garantiyi düşününce pek bir albenisi kalmıyor bence

Ve Xiaomi bu Samsung nere Xiaomi nere?
Xiaomi ambargo altında ki Huawei bile etmez

5G versiyonunda garantiyi düşününce pek bir albenisi kalmıyor bence.

Ve Xiaomi bu Samsung nere Xiaomi nere?
Xiaomi ambargo altında ki Huawei bile etmez.

5G versiyonunda ROM ve kamera olarak önde fakat Türkiye de sıkıntı çekmeniz çok yüksek olasılık çünkü distribütör garantili bir cihaz değil. Şahsen 4G versiyonu A34 kadar iyi değil. İşlemci ve kamera olarak zaten A34 önde. Kutu içeriği olarak da Redmi önde. Şarj adaptörü yaklaşık 490TL civarında. Bana sorarsanız 4G versiyonu çok mantıklı değil. Eğer 15 bin bandına çıkarsanız rakipsiz GT 2 alın. Ama 11-12 bin bandından çok yukarı çıkamıyorsanız A34 diyebilirim.

Normalde Samsung'a serisini önermem, ancak A34 güncelleme desteği ve donanımı ile uzun yıllar güncel ve gündelik kullanımda yeterli performansı sunacak bir cihaz. Oyun oynama niyetiniz yoksa bence rakiplerinden geride olan tasarımına rağmen en mantıklı tercih.

Oyun oynatır lakin ağır oyunları oynatmaz. Dimensity 1080 işlemci kullanıyor Note 12 Pro 5G ile aynı işlemci. Genelde 12 Pro 5G daha üstün olsa bile yurt dışı olması bütün cezbedici özelliğini yitiriyor. IMEI atmaya çalışanlar veya yaptıranlar da çok şikayetçi. Başım ağrıyacağına A34 olsun.

Oyun oynatır lakin ağır oyunları oynatmaz. Dimensity 1080 işlemci kullanıyor Note 12 Pro 5G ile aynı işlemci. Genelde 12 Pro 5G daha üstün olsa bile yurt dışı olması bütün cezbedici özelliğini yitiriyor. IMEI atmaya çalışanlar veya yaptıranlar da çok şikayetçi. Başım ağrıyacağına A34 olsun.

Hocam oyundan kastım hani 4 yıl sonra da güncel oyunu en yüksekte oynatma beklentisi olanlar için. Birkaç tanıdığıma önerdim aldırdım memnuniyetsiz birini de görmedim.

Hocam oyundan kastım hani 4 yıl sonra da güncel oyunu en yüksekte oynatma beklentisi olanlar için. Birkaç tanıdığıma önerdim aldırdım memnuniyetsiz birini de görmedim.

Hocam bende aynı cihazı alacağım Samsung sitesi üzerinden. Biraz düşünüyorum tek çekim yapmak mantıklı mı diye. Normalde peşin fiyatına taksitlenme ile rahat ödediğim için tek çekim bir anda garip geliyor. Banka içinde taksitlendirme var fakat oda faiz veya komisyon alır. Kredi kartı ile taksitlendirme yaparsanız öğrenci indiriminden yararlanamıyorsunuz diye biliyorum.

İkisi arasında a34. işlemci olarak Poco F4 iki cihazdan da üstün. Hızlı şarj için Redmi Note 11 Pro+ 5G gibi bir seçeneğiniz de var. Aceleniz yoksa POCO X6'yı bekleyin derim.

Samsung sitesi Hepsiburada, Trendyol gibi telefonlarını satan sitelere ambargo koydu. Fiyatı 11bin TL olan 128 GB A34'ün fiyatı Samsung sitesinde 10250 TL 256 versiyonunda 11889 TL oluyor. Sanırım iki versiyonunu da F/P yapmışlar :D

İkisi arasında A34. İşlemci olarak Poco F4 iki cihazdan da üstün. Hızlı şarj için Redmi Note 11 Pro+ 5G gibi bir seçeneğiniz de var. Aceleniz yoksa POCO X6'yı bekleyin derim.

Eğer oyun için alınacaksa F4 alınır. Hızlı şarj için Note 11 Pro+ alınır. Bu iki cihazda da Vapor chamber var.

İşlemci, güncelleme vs için A34'ün sizi üzeceğini pek sanmıyorum ama kamera çok büyük hayal kırıklığı yaratabilir. O yüzden benzer fiyatlardaki alternatif ürünlere bakmanız iyi olabilir. Hem de daha hızlı batarya teknolojisine sahip bir cihaz iyi olur. En az 1.5-2 saat şarj süresi var A34'ün. A34'e sahibim ama 12 Pro'yu denemedim. Kağıt üstünde bakınca 12 Pro 5G beni daha çok çekiyor açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı