Redmi Note 12 Pro Plus 5G manuel güncelleme nasıl yapılır?

Mustafaaltv

Femtopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler arkadaşlar. Benim kullandığım telefon yurt dışı bir cihaz. Redmi Note 12 Pro Plus 5G ama bu telefonu aldığımdan beri bir türlü güncelleme gelmedi ben de Manuel olarak yapmak istedim ama olmuyor bir türlü. Bu konu hakkında fikri olan var mı? Ekte resimde olan telefonu aldığımda içinde gelen yazılım ama Android 13'ü alamadım daha. Cihaz global cihaz.

@lastdarkwave

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-28-05-08-55-573_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-10-28-05-08-55-573_com.android.settings.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 623
Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle buradan Global'i secip ROM'u indirin:

Sonrasinda ayarlardan MIUI surumunun ustune tiklayin ve acilan sekmede ve sag ustteki ''Guncelleme paketini secin'' butonuna tiklayin ve indirdigimiz dosyayi secin. Eger uc noktada ihtiyacimiz olan buton cikmazsa, ayni sekmedeki MIUI butonuna ust uste tiklayin.

TWRP ile de güncelleyebilirsin.

Bu yöntem nedir nasıldır bilmiyorum reis.

Sonrasinda ayarlardan MIUI surumunun ustune tiklayin ve acilan sekmede ve sag ustteki ''Guncelleme paketini secin'' butonuna tiklayin ve indirdigimiz dosyayi secin. Eger uc noktada ihtiyacimiz olan buton cikmazsa, ayni sekmedeki MIUI butonuna ust uste tiklayin.
Şimdi indiriyorum deneyeceğim umarım dediğiniz gibi olur ve güncelleyelim bilirim

Sonrasinda ayarlardan MIUI surumunun ustune tiklayin ve acilan sekmede ve sag ustteki "guncelleme paketini secin" butonuna tiklayin ve indirdigimiz dosyayi secin. Eger UC noktada ihtiyacimiz olan buton cikmazsa, ayni sekmedeki MIUI butonuna ust uste tiklayin.

Şu anda önceden aldığım hata bildirimini tekrar aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-30-03-28-18-069_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-10-30-03-28-18-069_com.android.updater.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 406

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı