Redmi Note 12 Pro ve SE 2020

Ugucema

Decapat
Daha fazla  
3 yıldır iPhone SE 2020 kullanmaktayım telefondan memnumum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Redmi Note 12 Pro var açıkçası telefonla oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum YouTube vs geçmek mantıklı mıdır?

3 yıldır iPhone SE 2020 kullanmaktayım telefondan memnumum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Redmi Note 12 Pro var açıkçası telefonla oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum YouTube vs geçmek mantıklı mıdır?
Değil. Xiaomi telefonlarına en fazla 3 yıl güncelleme veriyor. iPhone daha fazla. Sadece dediğin şeyleri yapmak için telefon değiştirmek saçma. Üstüne Apple'dan Xiaomi'ye geçiyorsun gerisini söylememe gerek yok bence.

Kesinlikle geçmeyin. Redmi Note 12 Pro ile Redmi Note 10 Pro aynı cihaz. Her şeyleri aynı. Sadece Redmi Note 12 Pro 67 Watt ile şarj oluyor başka bir artısı yok. O bütçede S20 FE alabilirsiniz. Taş gibi kameranız olur, müthiş bir ekranınız olur, iyi bir işlemciniz olur, batarya performansınız iyileşir, ve müthiş bir arayüz kullanırsınız. Telefonun incelemesi profilimde var. İnceleyebilirsiniz.

Mantıksızdir Redmi Note 10 Pro'yu 12 Pro diye tasarım değiştirip satıyorlar 10s içinde böyle 10s tasarımına POCO yazmışlar POCO m5s diye 3 bin lira fazla okutuyorlar...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı