3 yıldır iPhone SE 2020 kullanmaktayım telefondan memnumum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Redmi Note 12 Pro var açıkçası telefonla oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum YouTube vs geçmek mantıklı mıdır?
Değil. Xiaomi telefonlarına en fazla 3 yıl güncelleme veriyor. iPhone daha fazla. Sadece dediğin şeyleri yapmak için telefon değiştirmek saçma. Üstüne Apple'dan Xiaomi'ye geçiyorsun gerisini söylememe gerek yok bence.3 yıldır iPhone SE 2020 kullanmaktayım telefondan memnumum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Redmi Note 12 Pro var açıkçası telefonla oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum YouTube vs geçmek mantıklı mıdır?
3 yıldır iPhone SE 2020 kullanmaktayım telefondan memnumum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Redmi Note 12 Pro var açıkçası telefonla oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik dinliyorum YouTube vs geçmek mantıklı mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.