Redmi Note 12 Pro vs Samsung S21 FE

Bütçe
10-16 K
Game Booster var Samsung'ta. Kamera zaten çok iyi. OIS de var. Her türlü S21FE.
Hocam arkadaş bana kamera için alıyorsun asıl cahil sensin diyor 2 seneye pil ömrü düşecek gibi şeyler diyor. Siz ne diyorsunuz bu cahillik hakkında veya bu arkadaşa anlatmak için yazar mısınız, ben kendisine ileteceğim.

Hocam arkadaş bana kamera için alıyorsun asıl cahil sensin diyor 2 seneye pil ömrü düşecek gibi şeyler diyor. Siz ne diyorsunuz bu cahillik hakkında veya bu arkadaşa anlatmak için yazar mısınız, ben kendisine ileteceğim.

Pil ömrü düşüşü tüm cihazlarda olur bu IPhone'larda ve Xiaomi'lerde en az Samsung kadar belirgindir.

X5 Pro ile karsilastirabilirsiniz:
- Exynos 2100, CPU, GPU ve AI performanslarinda SD 778G'den çok daha iyi. Exynos 2100 amiral gemisi düzeyinde bir işlemci iken 778G orta segment için.
- X5 Pro'da OIS bile yok.
- Ön kamerada 4K, S21 FE'de var.
- One UI arayüzü MIUI arayüzünden çok daha az buga sahip ve daha stabil.

X5 Pro ile karsilastirabilirsiniz:
- Exynos 2100, CPU, GPU ve AI performanslarinda SD 778G'den çok daha iyi. Exynos 2100 amiral gemisi düzeyinde bir işlemci iken 778G orta segment için.
- X5 Pro'da OIS bile yok.
- Ön kamerada 4K, S21 FE'de var.
- One UI arayüzü MIUI arayüzünden çok daha az buga sahip ve daha stabil.
Sağolun hocam arkadaşa attım zaten kendisi daha yazmayı bilmiyor daha onu geçtim okuması olsa ve ufak araştırma yapsa anlardı ama malum işte her insan aynı değil vakit verip, yazdığınız için teşekkür ederim sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı