Redmi Note 12 vs Infinix Note 30

Bütçe
10000

fbaran

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon
Meslek
Öğrenci
Tavsiye vermeyin. PUBG vb. hardcore oyunlar oynamayacağım. Minik oyunlar oynayacağım.

Ekranda Redmi Note 12, kamerada Infinix Note 30, SoC olarak CPU'da Helio G99(Infinix Note 30) tek çekirdekte %55, çok çekirdekte %32 önde. GPU olarak da daha güçlü. Burada ikisi de "minik" oyunlarda iyi performans verir ama şuanlık amaçlarınız için ekran dışında Infinix Note 30 daha iyi gözüküyor.
Neden tavsiye istemediğiniz anlamadım ama icimde kalacak, ben sizin yerinize olsaydım M34 ya da biraz üstünr çıkıp A34 alırdım. M34'ün GPU'su bahsi geçen cihazlardan üstün, A34'ün herşeyi üstün.

Ekranda Redmi Note 12, kamerada Infinix Note 30, SoC olarak CPU'da Helio G99(Infinix Note 30) tek çekirdekte %55, çok çekirdekte %32 önde. GPU olarak da daha güçlü. Burada ikisi de "minik" oyunlarda iyi performans verir ama şu anlık amaçlarınız için ekran dışında Infinix Note 30 daha iyi gözüküyor.
Neden tavsiye istemediğiniz anlamadım ama icimde kalacak, ben sizin yerinize olsaydım M34 ya da biraz üstünr çıkıp A34 alırdım. M34'ün GPU'su bahsi geçen cihazlardan üstün, A34'ün her şeyi üstün.

A34 daha iyi gibi fakat hızlı şarj benim için önemli. 25W hızlı şarj yeterli mi?

A34 daha iyi gibi fakat hızlı şarj benim için önemli. 25W hızlı şarj yeterli mi?
GSMArena'nın yaptığı testlere göre 25W ile 0-100 tam şarj 1 saat 24 dakika sürmüş. 30 dakikada ise %0'dan %51'e ulaşmış. Telefonun bataryasını korumak için %85'e kadar şarj etmenizi öneririm ben. Bu da şarj süresini illaki kısaltacaktır.
Kaynak

Gsmarena'nın yaptığı testlere göre 25W ile 0-100 tam şarj 1 saat 24 dakika sürmüş. 30 dakikada ise %0'dan %51'e ulaşmış. Telefonun bataryasını korumak için %85'e kadar şarj etmenizi öneririm ben. Bu da şarj süresini illaki kısaltacaktır.
Kaynak

A34, M34'e göre artısı nedir?

A34, M34'e göre artısı nedir?
Normalde M34'ün 6000mAh bataryası uzun süre götürebilecek gibi gözükse de Exynos 1280'in tüketimi yüksek. Bataryada hemen hemen aynı performansı veriyorlar. Gelelim performansa, A34'de bulunan Mediatek Dimensity 1080; CPU'da M34'de bulunan Exynos 1280'i geride bırakıyor, aynı zamanda daha iyi tüketim veriyor. GPU'da hemen hemen aynılar, yine tüketim olarak daha iyi. A34'ün kamerası M34'e göre daha iyi, ön kamerada 4K çekim artısı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı