Redmi Note 12 vs iPhone XS Max vs iPhone XR

Randro

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki Note 12 satıp IOS'a geçmek istiyorum ama çok fazla bir bütçem yok. 2. el olarak bu iki telefona bütçem yetiyor (en fazla 15k çıkar o da zor).sizce alırsam pil yüzdesi kaç olmalı? 80 sıkıntı çıkarır mı ya da aşağısı? Gün içinde oyun oynayan birisi değilim telefonumda sosyal medya kullanıyorum daha çok. Şarjının da hızlı bitmesini pek istemiyorum açıkçası ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimdeki Note 12 satıp IOS'a geçmek istiyorum ama çok fazla bir bütçem yok. 2. el olarak bu iki telefona bütçem yetiyor (en fazla 15k çıkar o da zor).sizce alırsam pil yüzdesi kaç olmalı? 80 sıkıntı çıkarır mı ya da aşağısı? Gün içinde oyun oynayan birisi değilim telefonumda sosyal medya kullanıyorum daha çok. Şarjının da hızlı bitmesini pek istemiyorum açıkçası ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Güncelleme desteği biten bir telefona geçmek mantıksız bence o fiyatta Poco X6 bakabilirsin.

Hocam bahsettiğiniz cihazlardan hiçbiri alınmaz tam netbütçe nedir?

En fazla 15 bin lira.

Eğer illa iOS istiyorsanız 12 Pro öneririm birçok yönden iPhone 13'ten iyi cihaz.

2. el Android olarak S22 alabilirsiniz. Bataryası sorun olmayacak ise.

Yurt dışı işleri nasıl oluyor hocam anlatabilir misiniz telefon kilitleniyor kapanıyor falan kaç paraya açtırabilirim ortalama.

Hocam açtırmayacaksınız.
Şimdi telefonu aldınız mı Çin Hong Kong cihazları çift SIM oluyor çift SIM cihaz alırsanız daha iyi olur 4 ay bir 1. simde diğer 4 ay ise 2. simde kullanacaksınız etti 8 ay son 4 ay ise eski bir iPhone 6S SE 1 alıp iCloud arama yönlendirme ile kullanılacaksınız bu hak size her sene ocak ayında veriliyor. Eğer e SIM cihaz alırsanız 4 ay bir SIM de 4 ay da kullandığınız hatdan e SIM alıp 4 ayı da öyle geçirip son 4 ayı ise dediğim şekilde yapıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı