Çözüldü Redmi Note 12 ziraat root hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android
Dostlar bir uygulama root var diyor, diğeri ise yok diyor. Ziraate girmem lazım ne yapabilirim?

Çözdüm, Magisk diye bir uygulamayı silince düzeldi.
Telefonunuz yurtdışı mı? Öyleyse eğer o uygulamayı sildiğiniz için IMEI uçtu gitti geçmiş olsun. IMEI işlemi için root ve sahte ROM atıyorlar.

Adamda ne sattığını bilmiyordu zaten babam olmasa 5 para vermezdim. Sorun yaşamıyorum, güncelleme de son sürüm olması lazım MIUI 14. gerek var mı global ROM'a? Shizuku vs kullanıyorum.
Redmi Note 12 Android 15 ve HyperOS 2 güncellemesi aldı. Telefonunuz sahte ROM'lu olduğu için güncelleme almıyor olabilir. Hatta belki TR cihazı bile değildir, o şeylerle IMEI atmışlardır.

Redmi Note 12 Android 15 ve HyperOS 2 güncellemesi aldı. Telefonunuz sahte ROM'lu olduğu için güncelleme almıyor olabilir. Hatta belki TR cihazı bile değildir, o şeylerle IMEI atmışlardır.

Nasıl globale geçireceğim cihazı mı? TR cihaz muhtemelen ondan yana sorun olacağını sanmam.

IMEI'sini kontrol edin. İthatal yoluyla kaydedilen IMEI ise orijinaldir.
Hocam bakayım onada şimdi. Casper cihaz çıktı hocam. Ben telefoncuya güzel bir selam vericem yarın :D

Düzenleme yapayım ithalat yoluyla yazıyor farkeder mi?
Screenshot_2026-01-13-15-57-41-799_com.android.settings-edit.jpg

Screenshot_2026-01-13-16-00-10-511_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg
Screenshot_2026-01-13-16-02-12-826_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı