Redmi Note 12'den iPhone 11'e geçilir mi?

Netflix izleyen biri olarak kaliteli ekran tercih etmeniz daha mantıklı değil mi? iPhone 11 sonuçta IPS ekran kullanıyor ve herhangi bir Amoled ekran daha iyi görüntü sunabiliyor. Birde iPhone 11'in parlaklığında güneş altında berbat olmasının sebebide IPS olması.

Pek bu fiyatta sağlam bir Android yok. Diğer hocamın önerdiği gibi A35 5G var, kamera konusunda hangisi iyi bakıp görün derim. Oyun konusunda ise iPhone 11 daha güçlü.
Android tarafında eğer 2.el tercih ederseniz S21 Fe gibi asıl rakip cihazları alabilirsiniz, hertürlü daha iyi cihaz oluyorlar.

Sıfır ve donanımsal olarak en sağlam bu fiyatta Poco F4 duruyor doğrusu ama Xiaomi bi daha tercih etmezsiniz büyük ihtimalle.
Ayrıca,720p ekranı var. iPhone 11 IPS değil diye biliyorum? LCD ekranı var.

Ayrıca,720p ekranı var. iPhone 11 IPS değil diye biliyorum? LCD ekranı var.
Ekranı 828P, çözünürlük olarak küçük olduğu için çok sırıtmıyor. PPI oranıda iyi sayılır, pikseller sayılmıyor yani. IPS ise bir LCD türü zaten. IPS LCD diye geçer.

YouTube'dan baktığım kadarıyla iPhone 11 daha iyi fakat ekran konusuna bir şey diyemiyorum hocam benden iyi biliyorsunuz. Kararsız kaldım çok fark ettirir mi ekran çünkü kamera açık ara daha iyi gibi 11.
60 hz LCD 720p erkan :D.

YouTube'dan baktığım kadarıyla iPhone 11 daha iyi fakat ekran konusuna bir şey diyemiyorum hocam benden iyi biliyorsunuz. Kararsız kaldım çok fark ettirir mi ekran çünkü kamera açık ara daha iyi gibi 11.
Kamera konusunda bizzat gidip görün derim. Çoğu telefoncu iki telefonada sahip oluyor, orada direk karşılaştırma yapabilirsiniz. Ekran ise şöyle söyleyeyim: Amoled ekranı görmediğiniz sürece değerini bilmezsiniz, özellikle karanlıkta.

Ekranı 828P, çözünürlük olarak küçük olduğu için çok sırıtmıyor. PPI oranıda iyi sayılır, pikseller sayılmıyor yani. IPS ise bir LCD türü zaten. IPS LCD diye geçer.
Evet ama 828 720 ye yuvarlanıyor. LCD ekran berbat bu arada,amoled çok daha iyi. iPhone 11'den S24+'a geçtim.

Evet ama 828 720 ye yuvarlanıyor. LCD ekran berbat bu arada,amoled çok daha iyi. iPhone 11'den S24+'a geçtim.
Diğer 720P telefonlara nazaran bariz farkı var hocam, oyüzden "yiğidi öldür hakkını yeme" muhabbeti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı